Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ (ΜΕΡΟΣ Β')

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ (ΜΕΡΟΣ Β’)

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ (ΜΕΡΟΣ Β’)

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ. ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΕΝΤΟΒΟΛΑ ΧΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΑΡΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΓΝΩΣΗ ΩΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ. ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! Ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ Ν ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ”ΠΑΙΖΕΤΑΙ” ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ. ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!
”ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ” ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ . ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΕΙΧΗ ΟΧΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΘΟΥΜΕ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΟΧΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΥΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…
ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΑΡΑ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟ! ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!



ARVE

Το αφήγημα για τις παγκόσμιες επιπτώσεις των πολεμικών επιχειρήσεων, που διεξάγονται τους τελευταίους μήνες στην γειτονική μας Ουκρανία, έχει ποικίλες πτυχές και αναγνώσεις. Πέραν της οικονομικής και ενεργειακής επίπτωσης που ήδη βιώνουμε μας προετοιμάζουν και για την επερχόμενη “επισιτιστική κρίση”, σε συνδυασμό μάλιστα με την επιδεινούμενη “κλιματική αλλαγή”. Η λύση που αναμένεται να προκριθεί ( για αυτό άλλωστε προετοιμάζεται και το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο), προέρχεται από την επιστήμη της βιοτεχνολογίας η οποία θα συνδράμει στην διατροφική επάρκεια του πλανήτη με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα νέας γενιάς τα λεγόμενα διαγονιδιακά (διαγονιδιακές καλλιέργειες περιλαμβάνουν γενετικές τροποποιήσεις που δημιουργούνται με την προσθήκη γονιδίων από μη συγγενικά είδη). Την απενοχοποίηση όλων των ανωτέρω έρχεται να υποστηρίξει η “φιλοσοφία του βιγκανισμού” ως μέσο για την εξοικείωση του πληθυσμού σε νέο διατροφικό τρόπο ζωής, με όλα τα εφιαλτικά για τον άνθρωπο επακόλουθα. ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : antmpliatsios@gmail.com – 697 365 6136

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ