Home ΥΓΕΙΑ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
Reading Time: 3 minutes
ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ.

Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ.

ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΨΗ. ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΣΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ, ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ “… ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΠΕΡΙΠΟΥ 4.100.000 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑΝΑΤΩΝ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ 37.000. ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ …”. ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΛΥΘΕΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ;

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΣΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΙΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ.

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ κα ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ”. ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Β’ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, 6977617800 email: niarchouelene@gmail.com

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

Exit mobile version