Reading Time: 6 minutes
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Ρ΄ ΜΕΡΟΣ
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Ρ΄ ΜΕΡΟΣ

Μόνο με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα μπορούσε να είναι υποψήφιος ο Βασιλειάδης ο Δημήτρης, και θεωρώ ότι όλοι οι πολίτες, μόλις κατανοήσουν όλα αυτά που λέμε εδώ και αρκετά χρόνια, και οι ίδιοι οι πολίτες μόνο με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα μπορούνε να είναι πραγματικοί πολίτες, και Πολιτικοί, και υποψήφιοι, να άρχουν και να άρχονται, θα γίνουν ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Βασιλειάδη, μήπως είναι όλοι οι πολίτες ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

Όλοι οι άνθρωποι, όλα τα ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στην ουσία, είναι για μένα προσωπικά όπως το βλέπω εγώ από την δική μου οπτική, είναι ήδη και Μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και όλοι θα γίνουνε ΠΟΛΙΤΕΣ.

Δεν το γνωρίζουνε κάποιοι, θα το μάθουν όμως διότι δεν υπάρχει κι άλλος ΔΡΟΜΟΣ. Όπως είπαμε και στην προηγούμενη εκπομπή, ή θα είσαι με την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ή θα είσαι απέναντι.

Όταν μιλάμε λοιπόν για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ η οποία είναι ΜΙΑ, κι όταν έχουμε πει σε προηγούμενες εκπομπές, ότι η ίδια η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δημιουργήθηκε από ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, με τους ίδιους ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ της ίδιας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, είναι λογικό το ίδιο το Καταστατικό να είναι η ίδια η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

«…σου λέει (το κείμενο): αυτοί δεν έχουν τίποτα, στο κενό είναι και περιμένουν πότε θα τα πιάσουμε… (ΕΔΩ ΜΙΛΑΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ), για ασπίδες τους έχουν χιλιάδες ανθρώπινες συνειδητότητες που δεν μπορούμε να τις καταστρέψουμε … Να το αναλύσουμε λίγο αυτό; (βεβαίως) τι σημαίνει;;

Οι μεγάλοι αποστάτες επειδή γνωρίζουν ότι η δημιουργία δεν θα μπορέσει ποτέ να καταστρέψει ένα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, με όλα αυτά που έχουν κάνει κλέβουν όπως σας είπα και σε προηγούμενη εκπομπή, σε καταναλώνουν, σε άλλο σύμβολο που το είπαμε, στο τέλος κλέβουνε την συνειδητότητα την οποία την χρησιμοποιούν ως ασπίδα γύρω τους, οπότε είναι στην μέση ο αποστάτης καλυμμένος από συνειδητότητες που έκλεψε, που είναι δικά μας δημιουργήματα είναι δημιουργήματα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, είναι η ίδια μας η οντότητα, εκτός απ το σαρκίο όλα τα υπόλοιπα μέρη δηλαδη, και τα οποία τα βάζουνε γύρω γύρω για να μην μπορέσεις εσύ να μην μπορέσει η ίδια η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μάλλον, για να το καταλάβει κι ο κόσμος, να πάρει και να φυλακίσει τον αποστάτη εκεί που πρέπει, γιατί θα αναγκαστεί να χτυπήσει ή να σκοτώσει συνειδητότητες..

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ρωτάω τώρα, δεν θα μπορέσει η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ έχει χιλιάδες τρόπους να κάνει πράγματα, οι αποστάτες νομίζουν ότι έτσι προστατεύονται. Σαφέστατα ναι, κάποιες συνειδητότητες ίσως πάνε και χαμένες όμως σ αυτήν την περίπτωση, διότι με ελεύθερη βούληση φύγανε και αυτοί, πήγανε και γίνανε ασπίδα του αποστάτη. Πως βγαίνουνε ας πούμε με εθελουσία έξοδο από κάποιες εργασίες κάποιοι, αυτοί στην ουσία με τις επιλογές τους αυτές οι συνειδητότητες, κάνανε εθελουσία έξοδο από την ίδια την ΖΩΗ. Γιατί ΖΩΗ υπάρχει μόνο μέσα στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!

Στον άχρονο χρόνο η ΖΩΗ υπάρχει για ΠΑΝΤΑ!!! Όταν όμως είσαι στην ακρίβεια, όταν είσαι στον στόχο και τον σκοπό. Εεε όταν προδίδεις, εεε θα γίνεις ασπίδα στον αποστάτη, με συγχωρείς, σε καταναλώνουν, σε τρώνε ολόκληρο, δεν αφήνουν τίποτα, Ενέργειες; τα πάντα, Δυνάμεις; Τι έχουν αφήσει;

Σας είπα σε προηγούμενη εκπομπή και το σαρκίο ακόμη.. Θα φτάσει η ώρα που θα βγουν αυτές οι αλήθειες και πιο δημόσια από τώρα, με τις αποδείξεις που πρέπει, και τότε να δώ συνέλληνα μου, που τώρα μπορεί να κοιτάς λίγο παράξενα, τι ακριβώς έχουνε κάνει και τι κάνουνε καθημερινά ..»

Απ τον φόβο τους (οι αποστάτες) κρύβονται μέσα σου, γι’ αυτό λέμε μέσα σου είναι η αποστασία και δίπλα σου πάντα, γιατί; «Για να μην τα σκίσουμε και τα λιώσουμε.». Ποιοί; Οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ίδιας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, εσένα δεν θα σε πειράξει που είσαι ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ξέρουν τι κάνανε, για αυτό μπήκαν από εκεί, μπήκαν από το ΑΛΦΑ (Α) του ανθρώπου είπαμε, δεν μπήκαν από αλλού, μπήκαν από εκεί. Κανελλόπουλος: Εγώ όμως που έχω προδώσει κύριε Βασιλειάδη, δεν κινδυνεύω; Βασιλειάδης: Εσύ που έχεις προδώσει έχεις το δικαίωμα να κάνεις πλήρη επανόρθωση… εάν δεν το κάνεις Κανελλόπουλος: Έχω την ευκαιρία δηλαδή..έτσι να επανορθώσω.

Βασιλειάδης: όλοι έχουν την ευκαιρία να επανορθώσουνε, υπάρχει τεράστια ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ στην ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) προς όλους και για όλους, αλλά πόσο καιρό να σε περιμένουμε όμως;… να βάλουμε κι αυτό το κομμάτι, υπάρχει.. κάντην την επανόρθωση…

Αυτά είναι μερικά αποσπάσματα από όλα όσα αναφέρει ο Υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στον Β3 Νότιο τομέα Αθηνών Κός Βασιλειάδης Δημήτριος στην εκπομπή του web tv ORFEAS “ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ” που παρουσιάζει ο Κος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος.

10.0 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σήμερα παρότι ο πολίτης πληρώνει τέλη κυκλοφορίας – διόδια, έχει στη διάθεση του άθλιο και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, που δεν συντηρείται ούτε επιφανειακά, ούτε τα φρεάτια απορροής, με ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωρίς πρόσβαση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, με σπάνιο νυχτερινό φωτισμό κλπ.
10.1. Καταρχήν είναι προγραμματισμένη η αναβάθμιση όλων των υπαρχόντων Εθνικών δικτύων.
10.2. Θα επενδυθούν όλα όσα χρειαστούν για την αναβάθμιση των ανωτέρων ειδικά μέσα στις πόλεις με άριστη ποιότητος άσφαλτο, αντιολισθητική, επίπεδη, χωρίς προεξοχές κτλ.
10.3. Θα αναβαθμιστούν τα πεζοδρόμια και όπου υπάρχει διέλευση πεζών.
10.4. Θα δημιουργηθούν ορθά δομημένοι χώροι στάθμευσης, υπογείως ή υπεργείως ούτως ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις.
10.5. Θα δημιουργηθούν χώροι – πνεύμονες πράσινου και θα αναπλαστούν οι υπάρχοντες, που θα φυλάσσονται με μόνιμο προσωπικό ασφαλείας, με στόχο την ευχαρίστηση και απόλαυση των πολιτών και για να αποφεύγεται η κατάληψή τους από περιθωριακές, εγκληματικές ομάδες κλπ.
10.6. Είναι στο πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας να δημιουργηθούν χιλιάδες χώροι όπου θα μπορούν οι πολίτες να καλύπτουν την αισθητική τους, να μπορούν να απολαμβάνουν τα τοπία και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον.
10.7. Επίσης θα γίνει αναβάθμιση όλων των γεφυρών που υπάρχουν, γιατί η σημερινή κατάσταση του 2015 τείνει να εξομοιωθεί με την μεταπολεμική περίοδο.
10.8. Θα διορθωθούν οι φωτισμοί και θα δημιουργούν υποστηρικτικές υπηρεσίες στους δημόσιους χώρους ούτως ώστε να υπάρχει αισθητική, να εκφράζεται η τέχνη, να προσφέρουν άνεση και να αποφορτίζουν τις μεγαλουπόλεις από το θόρυβο, τη μόλυνση και τη μετακίνηση.
10.9. Η Ελλήνων Πολιτεία από τη στιγμή, που θα αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης, έχει πρόγραμμα να καταστήσει όλη την Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο Εθνικής ανάπτυξης.
10.10. Τα κονδύλια που θα δαπανηθούν για αυτό είναι δεδομένα και άφθονα. Θα κατασκευαστούν δύο παράλληλοι αυτοκινητόδρομοι με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και τεχνολογίας,
που θα καλύπτουν το δυτικό και ανατολικό τμήμα της καθ’ όλο το μήκος της χώρας. Οι ανωτέρω θα διασυνδέονται μεταξύ τους ανά διαστήματα ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ενδιάμεσες περιοχές. Ο ίδιος σχεδιασμός θα εφαρμοστεί και στην νησιωτική Ελλάδα.
10.11. Μέλημα της Πολιτείας είναι η πρόσβαση και στο πιο απομακρυσμένο χωριό με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα της εκμετάλλευσης και χρησιμοποίησης για οίκηση και ανάπτυξη περιοχών που μέχρι σήμερα είναι απρόσβατες.
10.12. Θα γίνουν υποδομές ώστε ο πληθυσμός να κατανέμεται οικιστικά σε όλη την επιφάνεια σε οικιστικούς οργανωμένους χώρους για να μπορέσει ο άνθρωπος να ζήσει σε περιβάλλον που καλύπτει την ευαισθησία του.
10.13. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι η δημιουργία πόλεων και κωμοπόλεων ώστε κάθε πολίτης να ζει στο φυσικό περιβάλλον και να είναι σε επαφή με αυτό για να μπορέσει ενεργειακά να καλύψει την αρμονία που χρειάζεται.
10.14. Οι οικιστικές περιοχές, που θα δημιουργηθούν, θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πολιτών με υψηλών προδιαγραφών υποδομές πχ αποχετευτικό, ηλεκτρικό, υδρευτικό κλπ.
10.15. Οι οικίες είναι σχεδιασμένες με προσανατολισμό ώστε να δέχονται όλες τις ακτινοβολίες, που είναι απαραίτητες στον άνθρωπο, με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον και να το σέβονται. Η κατασκευή τους θα είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ενεργειακά αυτάρκης και θα κατασκευάζονται μόνο από φυσικά υλικά, της μητέρας γης. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
10.16. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν σχεδιαστεί παράλληλα με τους αυτοκινητόδρομους να λειτουργούν αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και προδιαγραφών.
10.17. Κάθε κωμόπολη ή πόλη, ανάλογα στο μέρος που βρίσκεται, θα έχει τις ανάλογες υποδομές για την διασύνδεσή της με την υπόλοιπη χώρα.
10.18. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην αεροπορική διασύνδεση, που θα καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Όλα τα νησιά μας θα είναι συνδεδεμένα με ακτοπλοΐα μεταξύ τους και με την ηπειρωτική Ελλάδα.
10.19. Επίσης θα γίνεται χρήση υδροπλάνων όπου είναι αναγκαίο.
10.20. Το σχέδιο της Ελλήνων Πολιτείας είναι οι μεγαλουπόλεις να δώσουν την θέση τους προοδευτικά στις μικρές πόλεις, κωμοπόλεις, που θα κατασκευαστούν, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν αυτά που παρέχει η φύση της χώρας μας.
10.21. Η Ελλήνων Πολιτεία μέσω των τιμών των ακινήτων (real estate) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αποσυμφόρηση των μεγάλων πόλεων.
10.22. Πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας είναι η κατασκευή μιας πόλης εξ’ αρχής και εξ’ ολοκλήρου, που θα φιλοξενεί αποκλειστικά την διοίκηση, θα περιλαμβάνει όλα τα υπουργεία, τους οργανισμούς και τα ιδρύματα, τα οποία θα διοικούν την Ελλήνων Πολιτεία.
10.23. Η πόλης αυτή θα κατασκευαστεί σε μια περιοχή, που θα αναδεικνύει το κάλλος της Ελληνικής γης, θα έχει ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, που θα προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση για επίσημους προσκεκλημένους, καθώς και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όλων των υποδομών, όπως αεροδρόμιο, πάρκα κλπ.
10.24. Σε αυτήν την πόλη η Ελλήνων Πολιτεία θα κατασκευάσει ανάλογη με τη χρήση του οικοδομικό συγκρότημα, που θα φροντίσει να γίνει η νέα έδρα του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
10.25. Θα κληθούν όλα τα κράτη να στείλουν τους επίσημους πρεσβευτές τους, που έχουν στα Ηνωμένα Έθνη και να εγκατασταθούν στο οικοδομικό συγκρότημα εντελώς δωρεάν.
10.26. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να καλέσει όλα τα Έθνη – Κράτη να φιλοξενηθούν από αυτήν στην νέα έδρα των Ηνωμένων Εθνών που θα ιδρύσει.
10.27. Για να σταματήσει η υπέρογκη δαπάνη, που καλούνται σήμερα να πληρώσουν, στις σημερινές εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό θα γίνει ως δείγμα μεγαλοπρέπειας του Ελληνικού Έθνους προς ολόκληρο τον πλανήτη.