Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, ΟΙ ΦΘΑΛΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΥΗΣΕΩΝ ,Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ASRM). ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ,ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΨΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΞΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.