Reading Time: 4 minutes
ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ
ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ  ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΣΤΙΣ Ο6.27 ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 06.28 Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ Η ΜΗΤΡΑ-ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΙΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΤΑΙ (ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΥΦΆΛΜΥΡΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΓΛΥΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΈΝΗ ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ )

Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΛΑΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΕΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΕΙΡΙΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟ.

ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΥΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΖΩΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ  ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.

ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΙΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΤΑΙ (ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΥΦΆΛΜΥΡΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΓΛΥΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΈΝΗ ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ )

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ  ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΓΥΑΛΙ ΧΑΛΚΟ Η ΠΗΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΜΙΞΗ.

 
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ

Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022 ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 31/07. ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 06:27΄ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ  ΤΟΥ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6.28΄ Π.Μ  ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ (06:27 ΄- 06:28 ΑΘΗΝΑΣ) ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΣΥΝ(+) Ή ΠΛΗΝ(-) ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:
ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΣ
1. ΚΡΑΤΙΣΤΟΣ ΔΙΑ
2. ΑΠΟΛΛΩΝ
3. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
4. ΩΚΕΑΝΟΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ
5. ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΑΣ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ. Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΥΣΜΕΝΗ ΣΤΟ Φ Ω Σ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ  ΒΙΑΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ  ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΙΩΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΘΥΜΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΑΡΘΡΟΥ, ΑΡΓΥΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.