Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

ΒΟΡΕΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ANTONOV ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ AIRCONDITION! Σοβαρή πιθανότητα εισπνοής ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ!

Το επικίνδυνο φορτίο (12 τόννοι πυρομαχικών και πιθανώς άλλων ειδών που εκλύουν τοξικές αναθυμιάσεις) που μετέφερε το αεροσκάφος το οποίο κατέπεσε απόψε σε χωράφια της πεδιάδας των Φιλίππων, στους πρόποδες του Παγγαίου Όρους, μεταξύ των χωριών Παλαιοχώρι – Αντιφίλιπποι του δήμου Παγγαίου, έχει σημάνει γενικό συναγερμό!

Αναμένεται να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής μέσω του ειδικού αριθμού της Πολιτικής Προστασίας “112” για τον κίνδυνο εισπνοής επικίνδυνων τοξικών ουσιών, που πιθανότατα εκλύονται μετά τη φωτιά και τις εκρήξεις που ακολούθησαν τη συντριβή του αεροσκάφους.
Συνιστάται στους κατοίκους να κλείσουν αμέσως πόρτες και παράθυρα, να μην χρησιμοποιούν Air Condition (παρά τις υψηλές θερμοκρασίες) και πιθανώς να φορούν μάσκες -ιδίως οι συντοπίτες μας σε Παλαιοχώρι – Αντιφιλίππους, που γειτνιάζουν άμεσα με το σημείο της συντριβής.

Ήδη δύο από τους πυροσβέστες που είχαν σπεύσει για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν οδηγηθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας με αναπνευστικά προβλήματα.

Επίσης, η “ζώνη ασφαλείας”, που έχουν δημιουργήσει οι τοπικές Αρχές για προστασία των διερχομένων, επεκτάθηκε ήδη στα 1.000 μέτρα από το σημείο όπου “καπνίζουν” τα απομεινάρια του αεροσκάφους, τα συντρίμια του οποίου έχουν εκτοξευθεί ακόμα και 500-600 μέτρα μακριά!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ
Έχουν ήδη απομακρυνθεί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, δημοσιογράφοι και άλλοι που είχαν σπεύσει για βοήθεια, για προληπτικούς λόγους, ενώ αναμένονται από στιγμή σε στιγμή ειδικοί του στρατού (πυροτεχνουργοί κ.α.) για να διαχειριστούν την κατάσταση με τη μέγιστη δυνατή προσοχή.
Δυστυχώς, φαίνεται πως κανείς από τα οκτώ μέλη του πληρώματος του (ρωσικού ή ουκρανικού αεροσκάφους -παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο) δεν διασώθηκε της τραγωδίας.
Αυτή την ώρα (περίπου από τις 2πμ) συνεδριάζει το συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας στο δημαρχείο Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση, να ακούσει τους ειδικούς και να λάβει αποφάσεις για τη δύσκολη μέρα που ξημερώνει για το βορειο-ανατολικό Παγγαίο!
Η νύχτα είναι δύσκολη, αλλά μάλλον όλοι όσοι βιώσαμε απόψε την τραγωδία αυτή πρέπει να νιώθουμε ευγνώμονες που γλιτώσαμε τα πολύ χειρότερα! Αν ο γενναίος πιλότος του αεροσκάφους δεν κρατούσε το φλεγόμενο αεροπλάνο του μακριά από τους οικισμούς του Παγγαίου, με δεδομένο και το επικίνδυνο κι εκρηκτικό φορτίο του, δεν θέλω ούτε να φανταστώ πώς θα ξημερώναμε σήμερα

 




ARVE

Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες που καταγράφηκαν από το σημείο της πρώτης του αεροσκάφους, που σημειώθηκε σήμερα αργά το βράδυ, στην περιοχή των Αντιφιλίππων Καβάλας. Σοκαρισμένοι κάτοικοι της περιοχής, κατέγραψαν τη στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους, καθώς αδυνατούσαν να πιστέψουν σε αυτό που έβλεπαν. Οι εικόνες αποτυπώθηκαν στο βίντεο που ανάρτησε ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης.




ARVE

Πτώση αεροσκάφους στην Καβάλα – Εικόνα από drone κατα την διάρκεια των εκρήξεων




ARVE

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015 ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΡΟΣ Γ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ