Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΔΕΝ αφήνεις επουδενί ελεύθερο με αναστολή καταδικασμένο για βιασμό ανηλίκων
ΔΕΝ αφήνεις επουδενί ελεύθερο με αναστολή καταδικασμένο για βιασμό ανηλίκων

ΔΕΝ αφήνεις επουδενί ελεύθερο με αναστολή καταδικασμένο για βιασμό ανηλίκων

Το μείζον θέμα είναι ότι σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο με αναστολή τον καταδικασμένο σε βαθμό κακουργήματος 12 χρόνια για βιασμό ανηλίκων.

Ντρέπεται και η ντροπή με αυτή την άθλια απόφαση δείχνοντας ξεκάθαρα πώς η ελληνική δικαιοσύνη ενίοτε όχι πάντα αλλά ιδιαίτερα σε επώνυμους κατηγορούμενους έχει διαφορετικό νομικό σκεπτικό.

ΔΕΝ αφήνεις επουδενί ελεύθερο με αναστολή καταδικασμένο για βιασμό ανηλίκων. Το μήνυμα που περνάς στον κόσμο είναι άκρως ζοφερό και η βαριά και ισοπεδωτική κριτική που θα ακουστεί σε βάρος αυτής της απόφασης θα είναι σωστή.

Ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας ένιωσε ικανοποίηση στο άκουσμα της σύλληψης του Λιγνάδη….

Άντε επιτέλους, σκέφτηκαν, να δούμε και λίγη δικαιοσύνη στη Ελλάδα, να τιμωρηθεί και κάποιος διάσημος που ούτε ηθική, ούτε τσίπα, ούτε συνείδηση έχει πάνω του. Να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι, να σωθούν και οι παιδικές αθώες ψυχούλες.

Πόσο γελάστηκαν όμως οι άμοιροι….

Νόμισαν για λίγο πως ζουν στην Ελλάδα, τη χώρα του φωτός, των Θεών και των Ηρώων, που γέννησε τη Δικαιοσύνη μαζί με όλες τις άλλες Αξίες…γιατί όλα και τα πάντα από τους Έλληνες δημιουργήθηκαν. Ξέχασαν πως η αποστασία από τη ζήλια και τη μοχθηρία της , έκανε άντρο της την Ελλάδα, οικειοποιήθηκε όλη τη γνώση, κατέλαβε με δολιότητα όλη τη δύναμη και μετέτρεψε τη Δικαιοσύνη σε εργαλείο υλοποίησης κάθε διαστροφής κι ανωμαλίας, σε όπλο καταστροφής των Ελλήνων και της χώρας που ήταν λίκνο πολιτισμού.

Η Δικαιοσύνη σήμερα στην Ελλάδα λειτουργεί για να καλύπτει τις ατοπίες των δικών της παιδιών.

Και ποια είναι τα δικά της παιδιά;;; Μας το είπε ευθέως ο Θεοχάρης μέσα την ίδια τη βουλή των Ελλήνων…. « Οι δυνατοί δεν έχουν ανάγκη τη δικαιοσύνη. έχουν λεφτά και κάνουν ό,τι θέλουν….». Μέσα στα κάνουν ό,τι θέλουν, χειρίζονται και τη δικαιοσύνη όπως ακριβώς θέλουν. Ποτέ δε θα στραφεί εναντίον των πλουσίων ή όλων των διεφθαρμένων πολιτικών, δικαστών, τραπεζιτών, ιερωμένων, πουλημένων επιστημόνων ή διάσημων συστημικών προσώπων.

Αντιθέτως , θα τους καλύψει κι αν καταλήξουν φυλακή, θα τους ελευθερώσει. Για λίγο όμως, ίσα ίσα για να κατευνάσει την οργή του κόσμου, θα δώσει την εντύπωση πως θα τιμωρήσει κάθε απάνθρωπο βρωμερό στοιχείο και μόλις η οργή εκτονωθεί, θα τον βγάλει τον εγκληματία από την πίσω πόρτα και θα του επιτρέψει να ξαναμπεί στην κοινωνία και να συνεχίσει αυτό που τόσο καλά ήξερε να κάνει….να καταστρέφει αθώες παιδικές ή νεανικές ψυχές….

 

Άλλωστε η δικαιοσύνη έχει καταδικάσει γενιές ολόκληρες ελληνόπουλων στη δουλοποίηση ή στην μετανάστευση, στη στέρηση και στην απόγνωση. Αυτή που θα μπορούσε, αν λειτουργούσε αντικειμενικά και δίκαια, να μην επιτρέψει ποτέ την υπογραφή μνημονίων ή την ύπαρξη της ΑΑΔΕ ή όλων των ανεξάρτητων αρχών, χαρακτηρίζοντας όλα τα παραπάνω παράνομα κι αντισυνταγματικά.

Η δικαιοσύνη αν λειτουργούσε δίκαια και αντικειμενικά, θα μπορούσε από μόνη της να βάλει τάξη στο χάος και κάθε χάονα στη θέση του.

Όμως λειτουργεί εις βάρος των πολιτών και δικαιώνει ή στηρίζει τους εγκληματίες που με τις αποφάσεις τους καταστρέφουν αυτό τον τόπο.

Για το λόγο αυτό, σε μια δίκαιη πολιτεία την οποία οι άνθρωποι θα αποφασίσουν ενωμένοι ομόνοα να στήσουν, πρώτοι από όλους θα πρέπει να τιμωρηθούν οι δικαστές, αντικειμενικά και δίχως έλεος, ακριβώς όπως τους αξίζει….

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

σ.σ. ΣΤΑ “ΜΑΛΑΚΑ” Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΕΓΡΑΦΑΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΘΩΟΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ…

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΝΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΝΑΔΗ

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ Γ

«Έδωσε» Μητσοτάκη και Γεωργιάδη για Novartis η Τουλουπάκη στο Ευρωκοινοβούλιο – Χυδαιότητα Ασημακοπούλου που την ρωτούσε “με τι χρήματα ταξίδεψε” !

Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. (ΜΕΡΟΣ 24) ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΆ Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Μαρκουλάκης – Μητσοτάκης – Λιγνάδης: Ποια η σχέση των τριών ανδρών

Δημήτρης Λιγνάδης / Πώς έστησε η κυβέρνηση την επιχείρηση ξεπλύματος

Ένα παρελθόν που θέλουν να ξεχνάνε

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ