Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΠΑΙΔΙ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΠΑΙΔΙ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΙ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ



ARVE

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ο πατέρας φέρνει στον κόσμο ένα παιδί. Ο πατέρας προσπαθεί αυτό το παιδί να το εκπαιδεύσει με τις γνώσεις ώστε να εκτελέσει μία διαδικασία δημιουργίας στη μετέπειτα πορεία της ζωής του. Ο πατέρας το εκπαιδεύει να λειτουργεί με αποδεικτική διεργασία ώστε κάθε του πράξη που θα εκτελείται να έχει δίκαιο αποτέλεσμα για το ίδιο το παιδί αλλά και για την ανέλιξη του πλανήτη μας. Έτσι λοιπόν αυτό το παιδί – τουρισμός είναι ένα ευαίσθητο δημιούργημα που θα πρέπει ο πατέρας να το εφοδιάζει συνεχώς με γνώσεις και όλος ο πλανήτης να βιώνει τα ευεργετήματα του. Το παιδί τουρισμός είναι ένας μηχανισμός μέσω του οποίου επικοινωνούν και τρίβονται όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη. Σε αυτή την τριβή όλοι οι τουρίστες οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας έχουν να εισπράξουν πνευματικό πλούτο. Έτσι στο παιδί – τουρισμός εκτελείται η διαδικασία του ¨τόρνου¨ όπου ο άνθρωπος λαμβάνει πληροφορίες και γνώσεις οι οποίες θα ανελιξουν το πνευματικό του επίπεδο. Τεράστια σημασία να βλέπουμε το παιδί τουρισμός ως το μέσον διασποράς πνευματικού πλούτου. Τι τεράστιο όμως άδικο έχει προκριθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάς όπου ο πατέρας αδιαφόρησε για το παιδί του αδιαφόρησε για το παιδί τουρισμός και έδωσε τη διαχείριση του παιδιού σε άλλους πατέρες. Αυτοί οι άλλοι πατέρες που εκτέλεσαν τη διαδικασία διαχείρισης του παιδιού τουρισμού εκτελούν τα τελευταία 100 χρόνια ένα σχεδιασμένο δολοφονικό χτύπημα στον ελληνικό τουρισμό όπου κατά σπαταλούνται τεράστια ποσά χωρίς η χώρα μας να έχει σχεδιασμένο όφελος. Ο ξένος πατέρας αυτός φρόντισε το παιδί – τουρισμός να το φέρει σε χαμηλό επίπεδο μαθαίνοντας το να χρησιμοποιεί λεκτικό ξένο και όχι καθαρά ελληνικής γλώσσας. Ο πατέρας λοιπόν πρέπει να επιστρέψει ξανά πίσω και να πάρει το παιδί του που άφησε σε ξένους πατέρες και να αρχίσει αυτός να το εξελίσει. Στο ξενοδοχείο που γεννήθηκε το παιδί συνέβη το γεγονός το να εξαφανιστεί ο πατέρας του και οι νέοι πατέρες έδωσαν στο παιδί αυτό το γνωσιακό το χαμηλών απολαβών αλλά και ότι η περιουσία αυτή δεν του ανήκει. Τώρα ο πατέρας επέστρεψε έδωσε στο παιδί του όλες τις γνώσεις που έπρεπε να έχει και του απέδειξε ότι το ξενοδοχείο αυτό του ανήκει. Το παιδί ήρθε η ώρα να αναλάβει πρωτοβουλία και να πάρει στα χέρια του την περιουσία του που είχε από τον πατέρα του. Ο άνθρωπος λοιπόν που θύμισε το πραγματικό πατέρα είναι ο κύριος Αρτέμης Σώρρας ο οποίος έφερε τη πραγματική γνώση. Τώρα εμείς οι Έλληνες άνθρωποι ως πατέρες αυτου του παιδιού – τουρισμού ήρθε η ώρα θα το ξανά αγκαλιάσουμε και να τρέξουμε εμείς τη διαδικασία ανέλιξης του δικού μας παιδιού. Του δικού μας τουρισμού.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ