Reading Time: 3 minutes

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ Α’)

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ Α')
ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ Α’)Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ, ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΑΝ. ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΩΣ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ» ΑΝΤΙ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950 ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.