Reading Time: 3 minutes

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Λ.Β.Ο.

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Λ.Β.Ο.
Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Λ.Β.Ο.

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΣΙΝΔΟ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΕΛΒΟ 2020 ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ 273.000 Τ.Μ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 66.000 Τ.Μ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΩΝ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ Η ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΟΌΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ΄΄ ΠΛΟΥΤΟΣ ,ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ[ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1830, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ, ΤΟΥΡΓΚΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟ. ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΟ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΌΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.