Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΩΣ “ΛΥΣΗ” ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Δημογραφικό 2022 – Η Μεγάλη Πρόκληση», ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ.
Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ
Η ¨ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ,
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (ΑΠ. ΠΡΩΤ. 6199/04/09/2015) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΥΓΟΝΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.