Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Προκαλεί η Pfizer: Προτίμησε να αποσύρει το εμβόλιο από την Ουρουγουάη επειδή το δικαστήριο απαίτησε να μάθει το περιεχόμενο!
Προκαλεί η Pfizer: Προτίμησε να αποσύρει το εμβόλιο από την Ουρουγουάη επειδή το δικαστήριο απαίτησε να μάθει το περιεχόμενο!

Προκαλεί η Pfizer: Προτίμησε να αποσύρει το εμβόλιο από την Ουρουγουάη επειδή το δικαστήριο απαίτησε να μάθει το περιεχόμενο!

Αφού το δικαστήριο της Ουρουγουάης έκρινε ότι η εθνική κυβέρνηση και η εταιρία Pfizer έπρεπε να αποκαλύψουν τα ακριβή συστατικά του εμβολίου COVID-19 που χρησιμοποιείται ευρέως σε ολόκληρη τη χώρα, έλαβαν από τον δικαστή Alejandro Recarey διορία 48 ωρών για να υποβάλουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια ή αλλιώς να αποσύρουν το εμβόλιο απο το πληθυσμό.

Η Pfizer προτίμησε να κάνει το δεύτερο και απέσυρε το εμβόλιο απο την Ουρουγουάη! Κάτι που σίγουρα αποτελεί πρόκληση και ευελπιστούμε να το δούμε και στα κυριάρχα μέσα ενημέρωσης!

Η Pfizer αποσύρει το εμβόλιο από την Ουρουγουάη αντί να περιγράψει λεπτομερώς τι περιέχει. Τι θα γινόταν αν ΚΑΘΕ χώρα ζητούσε από την Pfizer να παράσχει τα συστατικά του εμβολίου; Και γιατί δεν συμβαίνει αυτό; Δεν έχουμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε;

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η εκτελεστική εξουσία και το εργαστήριο των ΗΠΑ θα έπρεπε να παράσχουν τεκμηρίωση σχετικά με τη σύνθεση των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής παρουσίας «οξειδίου του γραφενίου» ή «νανοτεχνολογικών στοιχείων», όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Ζητήθηκαν επίσης δεδομένα που αποδεικνύουν την «ασφάλεια» της «ουσίας που ονομάζεται mRNA» και ότι το πειραμάτικό στάδιο των εμβολίων δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

Ο δικαστής δεν δίστασε να ζητήσει ακόμα εξηγήσεις για το αν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες «για να εξηγηθεί η περιβόητη αύξηση των θανάτων λόγω covid-19 από τον Μάρτιο του 2021 που ξεκίνησαν τα εμβόλια σε σχέση με το προηγούμενο έτος».

Η Pfizer θα έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει το θέμα «των δυσμενών επιπτώσεων των εμβολίων κατά του λεγόμενου Covid-19. Γενικά, αλλά και ιδιαίτερα σε σχέση με τον παιδικό πληθυσμό», αναφερόταν στο δικαστικό έγγραφο.

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ουρουγουάης, η Κρατική Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και η Προεδρία κλήθηκαν επίσης να υποβάλουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη σύμβαση για την αγορά εμβολίων, όπου οι ρήτρες αστικής αποζημίωσης ή ποινικής ατιμωρησίας των προμηθευτών σε περίπτωση ανεπιθύμητων ενεργειών έπρεπε να εξεταστούν.

ΠΗΓΗ

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Πώς ο Τζων Ροκφέλερ εξαφάνισε τις φυσικές θεραπείες και έστησε την φαρμακευτική κερδοσκοπία

Τι είναι τα «ομόλογα πανδημίας» που εξέδωσε η Παγκόσμια Τράπεζα

Ομόλογα πανδημίας εκδίδει για πρώτη φορά η Παγκόσμια Τράπεζα για να υποστηρίξει των 500.εκατ δολλαρίων χρηματοδοτικό μηχανισμό έκτακτης ανάγκης πανδημίας.

World Bank Launches First-Ever Pandemic Bonds to Support $500 Million Pandemic Emergency Financing Facility

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ