Reading Time: 3 minutes
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Ξ' ΜΕΡΟΣ
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Ξ’ ΜΕΡΟΣ

Αυτά είναι μερικά αποσπάσματα από τα λεγόμενα του Υποψήφιου Βουλευτή με τον Πολιτικό Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών, Κο Βασιλειάδη Δημήτριο, στην εκπομπή του web tv ORFEAS “ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ” που παρουσιάζει ο Κος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος. Κανελλόπουλος: με την ευκαιρία θυμήθηκα και κάτι άλλο που έχει αναφέρει, που έχει πει (ο Αρτέμης Σώρρας) ότι, μιας και μιλάμε για Πολιτικό Φορέα και είστε Υποψήφιος Βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,

«..εμένα δεν μπορείτε να με ψηφίσετε μόνο να με ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.» Βασιλειάδης: «Σωστααα.., αυτό όμως παραπέμπει σε κάτι άλλο που έχει πεί πάλι δημόσια και το χει γράψει κιόλας.. και γενικά στην ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ αυτοί που ήτανε «ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΕΝΝΕΣ» αυτοί που ήτανε «ΧΡΙΣΜΕΝΟΙ» να γίνουνε «Βασιλιάδες» από την Δημιουργία, επιλέγονται από την Δημιουργία, ενσαρκώνονται, οι Άνθρωποι πρώτα τους αναγνωρίζουν και μετά τους ψηφίζουν.

Άρα, τον ΒΑΣΗΛΙΑ, που ο Βασηλιάς γράφεται με ήτα «Η», είναι η ΒΑΣΗ του ΗΛΙΟΥ, είναι ο Ηγέτης ο Πραγματικός, ο οποίος είναι πάντα με αποστολή συγκεκριμένη και έρχεται στον πλανήτη για να απελευθερώσει πάντα τον Άνθρωπο. …» Βασιλειάδης: «… Ας πάμε λοιπόν να νοήσουμε τα γραφόμενα του «μηχανισμού» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ που ήρθε να μας αφυπνίσει κατ αρχήν, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην διάρκεια, κάποιοι έχουν αναγνωρίσει ήδη ποιος είναι, κάποιοι θα τον αναγνωρίσουν προσεχώς,

ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΜΩΣ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν κρύβεται η αλήθεια είναι μία είναι απόλυτη και είναι ΜΟΝΑΔΑ, και να πάμε να συνεχίσουμε λίγο μεεε… ,

πάντα αυτές οι ερωτήσεις που μου κάνετε κύριε Κανελλόπουλε, μου δίνουν το έναυσμα να πώ πραγματικά πάρα πολλά πράγματα, πολλά ίσως δεν πρέπει κιόλας να τα πω, διότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, η κατάλληλη ώρα, το θέμα είναι ότι το ίδιο το κείμενο σε οδηγεί…»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.