Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ - ΜΕΡΟΣ Ν΄
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ – ΜΕΡΟΣ Ν΄

τα παραχαραγμένα, τα αλλοιωμένα, οι διάλεκτοι που κατασκευάσανε, μας δίνουν λάθος συμπεράσματα . Το ψεύδος το οποίο έχουν δημιουργήσει ,το εικονικό περιβάλλον των αποστατών είναι η μεμβράνη που νομίζουν ότι είναι κι αδιαπέραστη .

Νομίζουν «…στην ουσία η Αλήθεια αποτυπώνεται στο κείμενο που διαβάζουμε, αυτοί (οι αποστάτες) στα σύμβολά τους, σαφέστατα το έχουνε δηλώσει και φαίνεται, αλλά για να καταλάβεις εσύ τώρα, εγώ και ο κάθε άνθρωπος έξω, τι συμβολίζουνε με τις διαλέκτους αυτές και με την παραχάραξη των συμβόλων και την αλλοίωση, πρέπει να είσαι γνώστης, μέχρι χθες κανένας μας δεν ήτανε γνώστης, χάρη στον Αρτέμη Σώρρα που ήρθε και γείωσε όλη αυτή την Αλήθεια, και την έγραψε, την χάραξε, την εμφάνισε στις μέρες μας Δημόσια, αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα…»

«…ακόμα κι αυτό, τα παραχαραγμένα, τα αλλοιωμένα, οι διάλεκτοι που κατασκευάσανε, όταν έχεις αντιληφθεί την Αλήθεια και δεις τα πάντα με νόηση και βέβαια με παρατήρηση, παρατηρείς τα πάντα, αντιλαμβάνεσαι πολύ περισσότερα πράγματα απ ότι πριν, την «ΠΡΟ ΣΩΡΡΑ εποχή» θα πω, γιατί τώρα είμαστε στην εποχή του ΣΩΡΡΑ, τώρα θα μάθουν όλοι την Αλήθεια και θα βιώσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και θα εισπράξουνε και τα αποτελέσματα των επιλογών τους, ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, βάζω κι εμένα μέσα εννοείται, διότι όλοι μας προδώσαμε, γιατί όπως είπαμε και το λέει και το κείμενο αυτό, από μας ξεκίνησε η προδοσία.»

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: Κανελλόπουλος: «Αυτή η Αλήθεια κύριε Βασιλειάδη, έχει την δύναμη να σπάσει αυτή την μεμβράνη σε αυτό που ζούμε σήμερα;» Βασιλειάδης Απάντηση: «μόνο έτσι, μα δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σπάσει η μεμβράνη, η μεμβράνη είναι το ψεύδος το οποίο έχει δημιουργήσει το εικονικό περιβάλλον των αποστατών κι αυτή η μεμβράνη που νομίζουν ότι είναι κι αδιαπέραστη κάποιοι, δεν θέλει τίποτα ένα κλικ .. τακ,»

Κανελλόπουλος: « μπορούμε να πούμε κύριε Βασιλειάδη, ότι αποστολή κάθε ανθρώπου πέρα από την δικιά του αποστολή, είναι να μάθει και την Αλήθεια;» Βασιλειάδης Απάντηση: « Αυτό είναι καθήκον του, είναι υποχρέωσή του στην ίδια του την ύπαρξη, είναι η αποστολή του η Πρώτη, δεν γίνεται να μην γνωρίζει ποιος είναι ο ίδιος, δηλαδή άνθρωπος που δεν έχει αυτογνωσία απλά δεν είναι άνθρωπος είναι κάτι άλλο, δεν μπορεί να είναι άνθρωπος, δεν γίνεται να είναι άνθρωπος, αν δεν έχεις το «ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ» τι έχεις; Τι μπορείς να χεις;

Για ποιόν λόγο δημιουργήθηκες; ενώ δεν γνωρίζεις; Δεν γνωρίζεις γιατί ζεις, δεν γνωρίζεις γιατί υπάρχεις, άρα στην ουσία είσαι ήδη σε συνειδησιακό θάνατο, γιατί θάνατος δεν υπάρχει άλλος, μόνο συνειδησιακός θάνατος, ο άνθρωπος, ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που λαμβάνει «ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ» εννοείτε, έτσι;, είναι αθάνατος ούτως η άλλως, αφού και ο θάνατος είναι μέρος της Ζωής, γιατί όταν μιλάμε για ΖΩΗ μιλάμε για μία ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ με χιλιάδες ενσαρκώσεις, εκατομμύρια ενσαρκώσεις.

Ναι, αλλά εάν δεν είσαι στην αυτογνωσία σου, δεν ξέρεις καν ότι υπάρχουν όλα αυτά, είσαι εκτός. Άρα είναι σαν να μην υπάρχεις, είναι σαν να είσαι ένα σαρκίο, ένα όρθιο κρέας που περπατάει αναπνέει και καίει και το οξυγόνο του πλανήτη.»

Κανελλόπουλος: «..άρα τονίζουμε ότι είναι καθήκον..»

Βασιλειάδης: «..κάθε ανθρώπου να φτάσει στην αυτογνωσία του και να δει την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ γιατί μ αυτήν γεννιέται.» Αυτά είναι μερικά αποσπάσματα, από τις απαντήσεις και τα λεγόμενα του Υποψήφιου Βουλευτή με τον Πολιτικό Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών, Κο Βασιλειάδη Δημήτριο, στην εκπομπή του web tv ORFEAS “ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ” που παρουσιάζει ο Κος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος.




ARVE

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσίας τους προς την Πολιτεία.
1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.
1.3. Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.
1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.
1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.
1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.
1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .
1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.
1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.
1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.
1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι
σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ