Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;

Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;

Οργανωμένη διαρροή με fake news για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη ομολόγησαν ότι υπήρξε η «Καθημερινή» και ο Σκάι.

Η κυρία Μάνδρου δήλωσε  πως «νιώθω την ανάγκη να φύγω από αυτό το επάγγελμα», καθώς υποστηρίζει ότι έπεσε  θύμα παραπληροφόρησης στο φιάσκο της δήθεν σκευωρίας Novartis (σ.σ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΡΗΣΗΣ !!!) . Κανείς φυσικά δεν μπορεί να εμποδίσει έναν άνθρωπο να κάνει το σωστό. Αλλά μήπως γίνεται για λάθος λόγους;
 
H συντάκτης της Καθημερινής και του Σκάι εμφανίζεται θυμωμένη. Υποτίθεται ότι την είχαν πληροφορήσει ότι Παπαγγελόπουλος-Τουλουπάκη και οι δύο συνεργάτες της παραπέμπονται για τη «σκευωρία» Νovartis, ενώ το αμετάκλητο βούλευμα του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου τους απάλλαξε ομόφωνα και πανηγυρικά. Ετσι παραπληροφόρησε τους αναγνώστες-ακροατές.
 
Διαβάστε επίσης: Καθημερινή και Σκάι ζήτησαν συγγνώμη για fake news περί παραπομπής Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για Novartis
 
Στην ουσία όμως, η κυρία Μάνδρου τους παραπληροφορεί συστηματικά εδώ και χρόνια για την ουσία της υπόθεσης. Παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη προσπάθεια μετατροπής ενός γιγαντιαίου σκανδάλου πολιτικής-οικονομικής διαφθοράς  και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, σε πολιτική σκευωρία.
 
Ενα παράδειγμα. Όταν τον Ιούνιο του 2020 δόθηκε στη δημοσιότητα η εξωδικαστική συμφωνία Novartis- ΗΠΑ, με την  οποία η πρώτη παραδεχόταν την ενοχή της, η κυρία Μάνδρου μίλησε στο κεντρικό ειδήσεων του Σκάι παραποιώντας πλήρως τα γεγονότα. Είπε λοιπόν:

«Είναι μια έρευνα φορολογικού τύπου».
 
Καμμία σχέση.Στην πραγματικότητα η συμφωνία περιγράφει μια εγκληματική οργάνωση. H Νovartis παραδέχεται ότι δύο στελέχη της Novartis μαζί «με άλλους γνωστούς και αγνώστους, συνειδητά και εσκεμμένα συνενώθηκαν, συνωμότησαν, συνασπίστηκαν» για να δωροδοκήσουν Έλληνα κυβερνητικό αξιωματούχο και να επηρεάσουν την ελληνική κυβέρνηση.Η συνέχεια εδώ 

Με τον ιδιο οργανωμένο παραπλανητικό δημοσιογραφικό της τεμπεραμέντο η κυρια Ιωάννα Μάνδρου αποδήμησε ,εξευτέλισε και λοιδόρησε σε ολον τον Ελληνικό λαό την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Προέδρο της Αρτέμη Σώρρα αποκαλώντας οπαδούς και οργάνωση τους πολίτες οι οποίοι είχαν την νόηση και αντιλήφθηκαν ότι μόνο με την ένωση τους θα ελευθερωθεί η Ελλάδα μας. 

Δεν μπήκε καν στο κόπο να ερευνήσει τα στοιχεία που παρουσίασε και τις αποδείξεις που είχε ο Προέδρος του Πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας παρά μόνο αποδομούσε συνεχώς τον κύριο Αρτέμη Σώρρα. (σσ Η ΜΗΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ??)

Γιατί ένοχα και εγκληματικά αποκρύπτει από τους τηλεθεατές το απολογητικο υπομνημα του κ. Αρτέμη Σώρρα και τόσες άλλες δικαστικές αποφάσεις;?.

Δικαστικός συντάκτης είναι με αυτά ασχολείται μήπως δολίως αποκρύπτει δικαστικές αποφάσεις τηλεθεατή για να σε κρατά υπόδουλο του χρέους σου και τόσων άλλων;

Είναι ανώτερη από τους δικαστές;

Χειραγωγεί την Δικαιοσύνη; Τους τηλεθεατές σιγουρά τους χειραγωγεί και τους αποπροσανατολίζει.

Ζωγράφισε» ξανά η Ιωάννα ΜάνδρουΗ δικαστική συντάκτρια του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου έχει μία περίεργη αντίληψη για τα πράγματα. Κάποιοι στο Twitter μάλιστα, γράφουν από το πρωί όλη μέρα για «πλυντήριο». 

 

Αποδομούσε και εσάς όμως αγαπητοί μου αναγνώστες ,συνέλληνες μου και αδέρφια μου.

Κρύβοντας την αλήθεια του δικαίου σας στέρησε τον πλούτο σας και ταυτόχρονα σας έριξε με τις δηλώσεις της και τις αρθρογραφίες της στα μνημόνια της προδοσίας ,στην ταπείνωση ,στην πτώχευση αλλά και σας υποτιμήσε ως συνανθρωπους της.

Αραγε έχει καταλάβει οτι διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις συνεργεί και συγκαλύπτει τους πληροφοριοδότες της;

Ο Ελληνικός λαός δεν πληροφορήθηκε όχι μόνο από την κυρία ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ αλλά και από τους υπόλοιπους φερέφωνους ,πληρωμένους δημοσιογράφους των ΜΜΕ ΒΛΕΠΕ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ

ΔΕΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ  ΛΑΜΒΑΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;

ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ 

Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος

 

 

 
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ; ΣΚΕΨΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;
 

ΑΘΩΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 13-12-2019

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ», «ΞΕΦΤΥΛΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ»,  «ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ», «ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ «Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,, ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΑΝΟΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.».

ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΨΕΛΙΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΤΙΣ 13–12–2019  Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΚΤΩ (8) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΕΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΘΩΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΚΤΩ (8) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ – «ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ», ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ 

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ

ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ,ΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ …..ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ,ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ,ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ,ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΔΙΧΩΣ ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΔΙΧΩΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>
 
 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ
ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
 
 
 
 

 

 
 

Λέσχη Bilderberg (2008) : «Χειραγωγοί και Μαριονέτες»

2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 49,000 ΕΡΓΑ

Έρευνα: Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επισήμως τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη

ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

   

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ