Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Μ' ΜΕΡΟΣ
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Μ’ ΜΕΡΟΣ

Σε αυτήν την εκπομή ειπώθηκαν τα εξής: “… Ο Άνθρωπος είναι δομημένος με άνοση υγιή δόμηση..” ” θυμηθείτε ποιοί είστε..” ” Γιατί το είπε αυτό ο Αρτέμης Σώρρας;..” ¨Γιατί θέλει όλοι οι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ του πλανήτη να φτάσουν στην αυτογνωσία τους, στο “ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ”….” “…Γιατί δεν θυμόμαστε όμως ; Γιατί δεν πρέπει όταν ενσαρκώνεσαι να θυμάσαι, πίνεις το νερό της λήθης την ώρα που ενσαρκώνεσαι και πρέπει να περάσεις του άθλους σου και να φτάσεις στο σημείο να ενθυμηθείς την ώρα που πρέπει και εσύ και ο κάθε άνθρωπος για να εκτελέσει αυτό που πρέπει.

Δηλαδή την δίκη του αποστολή, διότι η Δημιουργία δεν μπορεί να αφήσει την Γνώση έτσι, πρέπει να πολεμήσεις για να την κατακτήσεις την Γνώση, την οποία την έχεις ούτως η άλλως όμως. Σκέψου τώρα πόσα κλειδώματα όμως έχει, γιατί; Για να μην πέσει σε χέρια αποστατών και κάνουν αυτά που κάνουνε, το οποία τα βλέπουμε τώρα σε αυτό το κείμενο. Δηλαδή τα βλέπουμε, τα βλέπουμε τι κάνουν, τα ΒΙΩΝΟΥΜΕ.., μπορεί να είναι για κάποιους να φαίνονται λίγο κωδικοποιημένα αυτά τα μηνύματα, αλλά στην ουσία είναι αυτό που ΖΕΙΣ…” “..Θα πώ, λέει ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένου, δηλαδή ο Αρτέμης Σώρρας, ο Δημιουργός του: κοίτα ΙΩΤΑ δημιούργημα τι έκανες;

Αυτό το λέει σε εμένα το λέει σε εσένα, το ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ τηλεθεατή, το λέει σε όλους. Κοίτα τι έκανες Ιώτα Δημιούργημα; Εσύ τα έκανες όλα αυτά, εσύ τα επέτρεψες, όχι τι έκαναν αυτοί … αυτοί δεν έχουν άλλη επιλογή, μόνο αυτό ξέρουν αν κάνουν για να επιζήσουν, ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;;; κι εσύ το επιτρέπεις ακομη και σήμερα;; το επιτρέπεις;;; εσύ το επιτρέπεις όμως τελικά. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα του συμβόλου τους αυτού, του Κάπα που το λένε σούι , παραβιάζουν δηλαδή σου λένε ξεκάθαρα, στο ίδιο το σύμβολό τους σου λένε πώς παραβιάζουν και με ποιόν τρόπο τις δυνάμεις του ύδατος με τις κλεμμένες δυνάμεις του Ιώτα… μάλιστα !! δηλαδή;

Τις δικές μου δυνάμεις; τις δικές σου; Εσύ δεν είσαι το Ιώτα; Άρα με τις δικές σου δυνάμεις, Κύριε Κανελλόπουλε, έρχεται ο αποστάτης και κάνει αυτό το πράγμα και δηλητηριάζει εσένα, κι εσύ το δέχεσαι ..κι εγώ το δέχομαι.. ΟΧΙ δεν το δέχομαι ΤΕΛΟΣ.. όσο δεν γνώριζα ναι … τώρα που γνωρίζω δεν μπορώ να το δεχθώ Κύριε Κανελλόπουλε, δεν ξέρω εσείς αν μπορείτε, αλλά νομίζω ότι από δώ και πέρα όποιος μάθει την αλήθεια δεν μπορεί να αφήσει να συμβαίνει αυτό το πράγμα…” “..

Το μεγάλο ΠΡΕΠΟΝ είναι κοινό για Ο Λ Ο Υ Σ..” Αυτά είναι μερικά αποσπάσματα από τα λεγόμενα του Υποψήφιου Βουλευτή με τον Πολιτικό Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών, Κο Βασιλειάδη Δημήτριο, στην εκπομπή του web tv ORFEAS “ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ” που παρουσιάζει ο Κος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος.




ARVE

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ