Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
 
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ Π.τ. Δ Κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ Π.τ. Δ Κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ Π.τ.Δ Κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή τα πόθεν έσχες των πολίτικων προσώπων της Ελληνικής Βουλής ψάξαμε εγώ και το επιτελείο μου να βρούμε το πόθεν έσχες της Π.τ.Δ  Αικατερίνης Σακελλαροπούλου

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ 

ΨΑΞΑΜΕ ΣΕ ΦΕΚ ,ΨΑΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΨΑΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

Το μόνο που βρήκαμε ήταν ότι η ΠτΔ Κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ είναι ιδιοκτήτρια ενός πολυτελούς διαμερίσματος σε συγκρότημα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατασκευαστική επίσης αιολικών πάρκων επι της οδού  Μυλλέρου 27 & Γερμανικού 7, Μαραθώνα 24Β – Λεωνιδίου 52, Μεταξουργείο, Αθήνα.

Πρόκειται για ένα κτίριο υψηλής αισθητικής και σύγχρονου design, ο σχεδιασμός του οποίου προέκυψε από Διεθνή Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό (102 συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό). Επιπλέον, στο συγκρότημα απονεμήθηκε το 2010 το βραβείο «Βραβείο του Καλύτερου Πραγματοποιημένου Έργου των ετών 2007-2009» της διεθνούς αρχιτεκτονικής επιθεώρησης «ΔΟΜΕΣ». Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε πέντε (5) επίπεδα και αποτελείται από 40 διαμερίσματα, ένα (1) ατελιέ / επαγγελματικό χώρο και τρία (3) καταστήματα (επί της οδού Μυλλέρου). Το κτίριο αναπτύσσεται περιμετρικά ενός εσωτερικού αίθριου και εξυπηρετείται από τέσσερις (4) πυρήνες κατακόρυφης κυκλοφορίας (κλιμακοστάσια – ανελκυστήρες), εξασφαλίζοντας την ευκολία πρόσβασης και ταυτόχρονα την ιδιωτικότητα των επιμέρους διαμερισμάτων. Επιπλέον το συγκρότημα διαθέτει δύο (2) υπόγεια (το 2ο υπόγειο στο οποίο χωροθετείται ο χώρος στάθμευσης και το 1ο υπόγειο το οποίο περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους και το χώρο της ημιυπαίθριας θερμαινόμενης πισίνας).

Σύμφωνα πάντα με άρθρα τα οποία βρήκαμε εδώ  αλλά και εδώ το κόστος ανα  τετραγωνικο μετρο  κυμαίνεται στις 3.800 ευρώ, όπως φαίνεται σε σχετικές αγγελίες (spitogatos.gr αρ. αγγελίας 8193736)

ΚΑΘΩΣ ΨΑΞΑΜΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ :

<<Το 2012 η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν μια απλή σύμβουλος στο Συμβούλιο Επικρατείας. Τοποθετημένη, όμως, στο πέμπτο τμήμα του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου. Στο τμήμα δηλαδή που είναι αρμόδιο για να ελέγχει αν η διοίκηση τηρεί τις διακηρύξεις του Συντάγματος και των Νόμων για την προστασία του περιβάλλοντος. Και ειδικότερα για την προστασία των δασών από τους κάθε είδους οικοπεδοφάγους που βρίσκουν νομοθετικά «παράθυρα» για να κτίζουν στα καμένα.

Η δικαστής Σακελλαροπούλου δεν αποδείχθηκε κέρβερος. Το αντίθετο. Διαβάζουμε στις 12 Απριλίου 2013 στην «Ναυτεμπορική» με «πηγή» το ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων»: « Τον δρόμο για την εγκατάσταση ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) ακόμη και στις δασικές περιοχές άνοιξε το Συμβούλιο της Επικρατείας». Εισηγήτρια της απόφασης του ΣτΕ (1421/2013) ήταν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την ίδια ημέρα (12 Απριλίου 2013) η «Καθημερινή» δημοσίευσε απόσπασμα της εισήγησης της Κατερίνας Σακελλαροπούλου (με βάση την οποία ελήφθη η επίμαχη απόφαση του ΣτΕ) σύμφωνα με την οποία: «υπό την συνδρομή επιτακτικών λόγων δημοσίου συμφέροντος επιτρέπονται, κατ’ εξαίρεση του Συντάγματος ,επεμβάσεις που μεταβάλλουν ή αλλοιώνουν τον δασικό χαρακτήρα μιας περιοχής».

Κατά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου «Η εγκατάσταση αιολικών μονάδων μέσα σε δάση και δασικές περιοχές δεν αντίκειται στις συνταγματικές επιταγές και βρίσκεται εντός των νομοθετικών πλαισίων».

Το καλύτερο: Κατά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου «Ακόμη και στα μικρά νησιά που προστατεύονται περιβαλλοντικά από το Σύνταγμα είναι δυνατή η εγκατάσταση ανεμογεννητριών». Είχε προηγηθεί πριν ένα χρόνο μια άλλη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (η 2499/2012) που επέτρεπε την ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε αναδασωτέες περιοχές. Εισηγήτρια ήταν και πάλι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

Αντιπρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι ο Μιχάλης Γουρζής, πεθερός του Γιώργου Γεραπετρίτη. Η κόρη του Μιχάλη Γουρζή και σύζυγος του Γιώργου Γεραπετρίτη η Αλεξάνδρα Γουρζή είναι δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα ΑΠΕ και προϊσταμένη στο τμήμα δικαστικής εκπροσώπησης και νομικής υποστήριξης της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ). Η επιλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την θέση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας είναι κοινό πολιτικό μυστικό ότι προέκυψε από πρόταση του Γιώργου Γεραπετρίτη την οποία αποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε απλά ελληνικά τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η σύζυγος του Νο 2 της κυβέρνησης είναι δικηγόρος στην ΡΑΕ που έδωσε άδεια για 16 ανεμογεννήτριες στο Μαντούδι Ευβοίας. Οι οποίες θα εγκατασταθούν από κατασκευαστικό όμιλο στον οποίο ο πεθερός του Νο 2 της κυβέρνησης (και πατέρας της δικηγόρου της ΡΑΕ) είναι αντιπρόεδρος.

Και για να παρακαμφθεί το Σύνταγμα είχε εκδοθεί απόφαση του ΣτΕ με εισηγήτρια δικαστίνα η οποία αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα από τον ίδιο κατασκευαστικό όμιλο. Και στην συνέχεια αυτή η ίδια δικαστίνα έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από πρόταση του Νο 2 της κυβέρνησης στον Νο1 της κυβέρνησης.>>

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ  ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΕ ΘΕΜΑ :

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

Με αφορμή την απόφαση της Ολομέλειας που αφόρα την εγκατάσταση ΑΠΕ σε αναδασωτέα έκταση, διατυπώθηκε έντονη κριτική ότι παραγνωρίζεται το άρθρο 117 παρ. 3 του Συντάγματος. Όπως κρίθηκε, δεν πρόκειται για μεταβολή του νομικού χαρακτήρα της αναδασωτέας έκτασης αλλά μόνο για προσωρινή δυνατότητα επεμβάσεως για την άσκηση συγκεκριμένης δραστηριότητας, με την υποχρέωση αποκατάστασης του δασικού χαρακτήρα της εκτάσεως μετά την παύση λειτουργιάς της δραστηριότητας, διατηρουμένου του προστατευτικού χαρακτήρα της αναδάσωσης18.

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ Η Κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΕΡΝΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ?

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ Π.τ.Δ Κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ
 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 
 
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2021 Η ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΜΕΓΑΒΑΤΩΡΑ 
 
ΕΛΛΑΔΑ             164 ΕΥΡΩ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ       132 ΕΥΡΩ 
ΡΟΥΜΑΝΙΑ        121 ΕΥΡΩ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ         100 ΕΥΡΩ 
ΣΛΟΒΑΚΙΑ          94 ΕΥΡΩ
ΠΟΛΩΝΙΑ            84 ΕΥΡΩ
ΑΥΣΤΡΙΑ             93 ΕΥΡΩ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ          94 ΕΥΡΩ 
ΟΛΛΑΝΔΙΑ         94 ΕΥΡΩ 
ΒΕΛΓΙΟ               91 ΕΥΡΩ
ΓΑΛΛΙΑ               86 ΕΥΡΩ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ    101 ΕΥΡΩ 
ΙΣΠΑΝΙΑ           101 ΕΥΡΩ
 

Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 2021   650 ΕΥΡΩ 

Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ 2021  1.621 ΕΥΡΩ 

Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟ 2021 1.603

 

Οι  χώρες με κατώτατο μισθό κάτων των 1.000 ευρώ για το 2022  είναι: 

  • Βουλγαρία με 332 ευρώ
  • Λετονία με 500 ευρώ 
  • ​Ρουμανία με 515 ευρώ 
  • Ουγγαρία με 542 ευρώ 
  • Κροατία με 624 ευρώ 
  • Σλοβακία με 646 ευρώ 
  • Τσεχία με 652 ευρώ 
  • Εσθονία με 654 ευρώ 
  • Πολωνία με 655 ευρώ 
  • Λιθουανία με 730 ευρώ 
  • Μάλτα με 792 ευρώ 
  • Πορτογαλία με 823 ευρώ 
Υπάρχουν έξι χώρες με κατώτατο μισθό πάνω από 1.000
 
  • Γαλλία με 1.603 ευρώ
  • Γερμανία με 1.621 ευρώ
  • Βέλγιο με 1.658 ευρώ
  • Ολλανδία με 1.725 ευρώ
  • Ιρλανδία με 1.775 ευρώ
  • Λουξεμβούργο με 2.257 ευρώ
ΕΙΣΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ.
 ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΡΕΤΣΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ , ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΡΗΤΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
 
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ Π.τ. Δ Κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ;

ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΔΩ ,ΕΔΩ.
 
ΕΤΣΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε. ΣΕ ΟΛΑ?
 
Η ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ?
 
 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ  ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ??

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΑΠΙΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :
 

ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .ΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

 
 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ Π.Δ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΩΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ

Λέσχη Bilderberg (2008) : «Χειραγωγοί και Μαριονέτες»

2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 49,000 ΕΡΓΑ

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

   

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ