Reading Time: 3 minutes

ΚΟΣΤΟΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΚΟΣΤΟΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
ΚΟΣΤΟΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ 1.1.22 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ,ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑΦΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ; ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΝΟΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.