Reading Time: 3 minutes

ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ Χ.Υ.Τ.Α. ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ Χ.Υ.Τ.Α. ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ
ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ Χ.Υ.Τ.Α. ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ Η ΒΛΑΒΗ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΩ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΑΣΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.