Reading Time: 3 minutes

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΥΤΑ – ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΥΤΑ - ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΥΤΑ – ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ €111,2 ΕΚΑΤ., ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 2019. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ,ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΜΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΙΣΧΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΔΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ,ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ (ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ) ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ –ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.