Reading Time: 3 minutes

ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ.

ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ.
ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ως Έλληνες πολίτες φέρουμε το τεράστιο βάρος να παρακολουθούμε καθημερινά οτιδήποτε αποφασίζει αυτή η κυβέρνηση εταιρεία για να διασφαλίσουμε αν κάθε της κίνηση είναι προς όφελός του ελληνικού λαού. Δυστυχώς όμως στις 1 Ιουλίου του 2022 εγκρίθηκε από το Γενικό γραμματέα του ΕΟΤ πρόταση συνδιαφήμισης του ΕΟΤ προς όφελος της ΕΛΛΑΣ με το Ηνωμένο Βασίλειο. Το ποσό το οποίο δαπανήθηκε για την διαφήμιση αυτή ανέρχεται στο ποσό 1.881.734 . Ένα τεράστιο ιλιγγιώδες ποσό το οποίο μάλιστα αρχίζει να εφαρμόζεται από το Μάιο του 2022. Μήπως είναι λίγο αργά για να προχωρήσουμε σε διαφημίσεις προς όφελος της ΕΛΛΑΣ αφού ήδη ο τουρισμός έχει ξεκινήσει; Αλλά εδώ να μείνουμε στο σοβαρό τις κατάστασης και στο ποσό το οποίο αναφέρεται στην απόφαση αυτή με αριθμό πρωτοκόλλου 4080 του ελληνικού οργανισμού τουρισμού. Τεράστια τα ποσά που δαπανώνται προς όφελος του ελληνικού λαού και του Έλληνα πολίτη. Η τακτική αυτή να επιδοτούμε συνέχεια ξένες εταιρίας ώστε να διαφημίσουν την ΕΛΛΑΣ είναι ζημιογόνα για την Ελληνική οικονομία. Στο έγγραφο της απόφασης αυτής αποτυπώνονται πάρα πολλές εκφράσεις χρησιμοποιώντας την αγγλική γλώσσα εκμηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο το τεράστιο πλούτο της δικής μας ελληνικής γλώσσας. Μήπως είναι και αυτό ένα μέρος του σχεδίου να εξαφανίσουμε οτιδήποτε ελληνικό υπάρχει από τον πνευματικό πλούτο των Ελλήνων; Τέτοιες επικίνδυνες αποφάσεις για την Ελληνική οικονομία μπορεί να τις σταματήσει μόνο ο Έλληνας πολίτης με την ένωση του στον ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις και τη συμμετοχή του στα κοινά και στον κοινό νου την κοινωνία μας. Ήρθε η ώρα ο Έλληνας πολίτης να πράξει ώστε να διώξει κάθε δυνάστη από αυτή τη χώρα και αναλάβει ο ίδιος τη διακυβέρνηση της χώρας του.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.