ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ "Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ “Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ

Δεκάδες συμβάσεις με το δημόσιο και κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ συνθέτουν το σκηνικό της σχέσης ενός κομματικού κράτους Ελληνική Δημοκρατία ΑΕ με τις μεγαλύτερες δημοσκοπικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Βλέπουμε δηλαδή μία πελατειακή συνεργασία και σχέση εταιρειών δημοσκοπήσεων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με έναν ανεξέλεγκτο κομματικό κράτος. Η ελληνική Πολιτεία που έχει ολόκληρο νομικό οπλοστάσιο για να διαπιστώνει αν νοθευεται ένα προϊόν στο εμπόριο δεν ενδιαφέρεται για την ενδεχόμενη νόθευση των διαθέσεων της κοινής γνώμης που συνιστά πλήγμα στη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό.

Ετσι είδαμε και βλέπουμε από όλες τις πρώην και τις τωρινες κυβερνήσεις, να κάνουν το ίδιο πράγμα… όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο…παίρνοντας ενα δείγμα από όλες τις κυβερνήσεις που ήταν και όσες φορές βρισκόταν σε δυσχερή θέση και κατάσταση η επικαιρότητα να κατακλύζεται με ένα κύμα δημοσκοπήσεων που μας βεβαίωναν ότι για τον μέσο Έλληνα όλα πάνε καλά για την κάθε εκάστοτε κυβέρνηση και τον εκάστοτε εκάστοτε Πρωθυπουργό…. Και ειδικά όταν πλησίαζαν οι εκλογές…. παίζοντας έτσι ένα στημένο κομματικό παιχνίδι δήθεν αντιπαλότητας μεταξύ των ίδιων των κομμάτων αποκομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν την πατρίδα μας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της ίδιας της κομματικής πολιτικής φάμπρικας βιομηχανίας είναι ότι κατάφερε να καταστεί μετά το 2016 σαν μία μηχανή που παράγει…. αυτοεκπληρούμενες προφητείες…. Βλέπουμε πάντα μία επικέντρωση προφητειών προς ένα κομματικό πρόσωπο με συνέπεια τη χειραγώγηση των Ελλήνων πολιτών Με άλλα λόγια οι περισσότερες δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα δεν είναι εργαλεία αποτύπωσης στιγμιαίων διαθέσεων της κοινής γνώμης αλλά μηχανισμοί διαμόρφωσης της.

Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι οι δημοσκοπήσεις που γίνονται και θα γίνουν δεν πρέπει να υπογράφονται από εταιρείες δημοσκοπήσεων αλλά από κυβερνητικά παραρτήματα.

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β2 ΔΥΤ.ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΉΣ Email: alexandroskazantzis58@gmail.com ΤΗΛ.6932610904

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ. Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.
Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.
Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:
1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.
1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),
1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.
2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (€2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ