Home ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ: Η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Η ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ MWH (ΜΕΓΑΒΑΤΩΡΑΣ) ΝΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ 415,94 ΕΥΡΩ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ MWH ΣΤΑ 415,94 ΕΥΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ – ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΤΙΜΗ – ΘΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΡΟΣ 0,40 ΕΥΡΩ ΑΝΑ KWH (ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΤΙΜΗ 0,40 ΕΥΡΩ ΑΝΑ KWH (ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2020 ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΗΝ KWH (ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ) ΠΡΟΣ 0,080. ΦΕΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΣΤΑ 0,15 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΝΟΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ 0,40 ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 400%!!! Η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΕΚΟΡ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 Η ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΒΑΤΩΡΑΣ ΗΤΑΝ 64,422 ΕΥΡΩ. Η ΤΙΜΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 415,94 ΕΥΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΤΗΣΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 546%! ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΑ 120 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ. ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ «ΣΦΑΓΗ»…

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

Exit mobile version