Reading Time: 3 minutes

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΕΞΟΔΑ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΕΞΟΔΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΕΞΟΔΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Παρακολουθώντας τη διαδικασία της τουριστικής προβολής της χώρας μας έπεσε στην αντίληψή μου η ανάθεση τουριστικής προβολής της Ελλάδας στην εταιρεία expedia group. Το ποσό το οποίο δόθηκε είναι ένα 1.227.600 Ευρώ. Την ίδια αυτή στιγμή που πληρώνονται τέτοια ποσά για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ελληνικός οργανισμός τουρισμού έχει δικά του γραφεία στο εξωτερικό. Το τεράστιο ερωτηματικό λοιπόν εδώ είναι για ποιο λόγο να δίνονται τεράστια κεφάλαια τη στιγμή που το ελληνικό υπουργείο τουρισμού έχει άμεση σύνδεση με τα γραφεία του εξωτερικού. Ποιο λοιπόν το όφελος από αυτή την πράξη στην οποία προέβη το υπουργείο τουρισμού με την υπογραφή του από τον κύριο Κικίλια ως υπουργό τουρισμού να δίνουμε αυτά κεφάλαια και να ακυρώνουμε τα γραφεία του εξωτερικού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα γραφεία του εξωτερικού πρέπει να έχουν μοναδικό τους μέλημα την προβολή της ιερής μας χώρας. Δεν βρέθηκε καμία αναφορά η οποία να αναδεικνύει τον πνευματικό κόσμο του πλανήτη την ιερή μας χώρα Ελλάς. Αναφορές όπως για παράδειγμα πόσο πριν κλείνουν οι Έλληνες διακοπές σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους δεν είναι πληροφορία την οποία πρέπει να δώσει ένας αρμόδιος της εταιρίας αυτής ο οποίος θα πρέπει να προβάλλει την Ελλάς. Ήρθε η ώρα λοιπόν να διαπιστώσουμε οι Έλληνες πολίτες ότι αυτοί οι κύριοι που βρίσκονται εκεί στις θέσεις αυτές δεν σέβονται καθόλου τον Έλληνα πολίτη και προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος οι οποίες όχι μόνο δεν προβάλλουν την Ελλάδα προσπαθούν με κάθε μέσον με την υποβαθμίσουν.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.