Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επίθεση του Υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι διακινούν απόρρητες και ευαίσθητες πληροφορίες

Επίθεση του Υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι διακινούν απόρρητες και ευαίσθητες πληροφορίες
Επίθεση του Υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι διακινούν απόρρητες και ευαίσθητες πληροφορίες



ARVE

Πυρ και μανία ο Υπουργός  Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής εναντίον των επιτελείων, των αξιωματικών και υπαξιωματικών των ένοπλων δυνάμεων της χώρας.

Συγκεκριμένα κατηγόρησε ως τρύπιο το σύστημα πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων παρομοιάζοντας το με απαξίωση ως ελβετικό τυρί.

Η Αδυναμία και ο εκνευρισμός στα λεγόμενα του κ. Παναγιωτόπουλου για διαρροές ευαίσθητων πληροφοριών στα καφενεία από στρατιωτικούς όλων των βαθμίδων που αφορούν την άμυνα των νησιών του Αιγαίου, θέτοντας προ των ευθυνών τους αρχηγούς των Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και μάλιστα μέσα στη Βουλή, εμφάνισε ένα καθαρό εθνικό πρόβλημα.

Όταν ο υπουργός εθνικής άμυνας αίρει την εμπιστοσύνη του στα στελέχη του στρατεύματος αυτό είναι πολύ βαρύ και κρίσιμο για την Ελλάδα όταν μάλιστα οι σχέσεις με την γείτονα Τουρκία είναι στα κόκκινα….

Η δηλώσεις του δείχνουν ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση και ο υπουργός εθνικής άμυνας δεν ελέγχουν τι ακριβώς συμβαίνει στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας και δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη για οποιοδήποτε εθνικό χειρισμό.

Πως μπορεί να κάτσει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία μετά από τέτοιες κατηγορίες σε ένα τραπέζι για να αποφασίσουν σε κρίσιμα εθνικά θέματα που ήδη βρίσκονται προ των πυλών.

Ο υπουργός εθνικής άμυνας στην αρμόδια επιτροπή εξωτερικών και άμυνας της βουλής μεθόδευσε να μην ενημερώσει για τα όπλα που στείλαμε στην Ουκρανία και απέφυγε να το αναφέρει, αλλά όπως είπε θα το κάνει απευθείας στους αρχηγούς των κομμάτων και θα δώσει τα ακριβή στοιχεία.

Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει διαφάνεια στη διαχείριση του πολεμικού εξοπλισμού της χώρας όταν διέρρευσαν λίστες οπλικού εξοπλισμού που παραδόθηκαν στην Ουκρανία από την εφημερίδα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ. Τα όπλα δεν είναι δικά τους, δεν είναι τίποτα δικό τους, δεν φέρανε τίποτα μαζί τους και πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η υπό αίρεση εμπιστοσύνη που δίνετε σε κάθε κυβέρνηση δεν την καθιστά δερβέναγα στην περιουσία και την κυριαρχία του κράτους μας….

Όλοι οι έλληνες έχουν υψηλό εθνικό φρόνημα και θεωρούν ότι η Ελλάς είναι μια χωρά με οργανωμένες ένοπλες δυνάμεις, έτοιμες να δράσουν ανά πάσα στιγμή και κλονίζονται όταν ένας υπουργός άμυνας κατηγορεί τα επιτελεία των ενόπλων δυνάμεων για διαρροή στα ΜΜΕ διαβαθμισμένων πληροφοριών για θέματα ασφάλειας όπως αποθέματα και δυνατότητες οπλικών συστημάτων.

Μετά όμως από τέτοιες καταστάσεις μεταξύ πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας , είτε έχει δίκιο ο υπουργός άμυνας για την στάση των ενόπλων δυνάμεων σε θέματα ασφάλειας είτε έχει άδικο δεν έχει καμία σημασία γιατί το κρίμα θα το πληρώσουν για ακόμα μια φορά οι έλληνες πολίτες που τους εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια.

ΠΗΓΗ

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ