Reading Time: 3 minutes

ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ,Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΨΗ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΣ 7/9/2017 Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ. Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΘΑ ΣΥΜΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΗΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΥ ΥΨΟΥΣ 4 ΕΚ. € ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΟΔΣΑ ΚΜ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΗΛ.ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2021, Η ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΜΕΓΑΒΑΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 300 ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, 39 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ. ΤΟ 2017 ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΛΛΩΝ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.