Ο ΤΥΜΒΟΣ ΤΩΝ 300 ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Ο ΤΥΜΒΟΣ ΤΩΝ 300 ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ
Ο ΤΥΜΒΟΣ ΤΩΝ 300 ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ο ΚΡΟΚΕΑΤΗΣ ΛΙΘΟΣ (ΈΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΤΗ) ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑΦΩΝ. Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΡΑΝΚ ΦΡΟΣΤ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ )ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ (1971) «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΡΟΚΕΑΤΗΣ ΛΙΘΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ. ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΡΟΚΕΑΤΗ ΛΙΘΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ ΛΙΘΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΝΩΑ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΘΕΙ ΜΕ ΚΡΟΚΕΑΤΗ ΛΙΘΟ. Ο ΚΡΟΚΕΑΤΗΣ ΛΙΘΟΣ ΔΙΑΛΕΧΤΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΕΑΤΗ ΛΙΘΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΗ.

ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΜΕ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΝΟΙ ΚΡΟΚΕΑΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΠΩΣ: ΑΓΓΕΙΑ, ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΓΩΝΩΝ, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΧΑΝΤΡΕΣ , ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΠΙΠΛΑ Κ.Α. ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ” ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΧΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΜΝΗΜΕΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΧΥΜΩΝ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΛΠ). Ο ΚΡΟΚΕΑΤΗΣ ΛΙΘΟΣ ΔΙΑΛΕΧΤΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ” ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ[ΑΦΟΥ ΤΟ ΄΄ΚΡΑΤΟΣ΄΄ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ] , ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΧΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΜΝΗΜΕΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΧΥΜΩΝ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΛΠ). ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΕΑΤΗ ΛΙΘΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΗ. ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΜΕ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΝΟΙ ΚΡΟΚΕΑΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΠΩΣ: ΑΓΓΕΙΑ, ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΓΩΝΩΝ, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΧΑΝΤΡΕΣ , ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΠΙΠΛΑ Κ.Α. ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.