Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Δεν φαντάζεστε ποιες χώρες συμμετείχαν στην άσκηση του Ερντογάν με ΑΝΣΚ την απόβαση στα Ελληνικά Νησιά
ΗΠΑ και Γαλλία στην τουρκική άσκηση «EFES 2022»

Ποιες χώρες συμμετείχαν στην άσκηση του Ερντογάν με ΑΝΣΚ την απόβαση στα Ελληνικά Νησιά;

Στέλνει το Μέγαρο Μαξίμου δελτίο τύπου για να το βάλουν τα ΜΜΕ της ΄΄λίστας Πέτσα με τίτλο «Μητσοτάκης προς Τουρκία: Θα ενημερώσω για τις προκλήσεις τους ηγέτες στη Σύνοδο της Θεσσαλονίκης»

Εν τω μεταξύ, οι… ηγέτες μόλις συμμετείχαν στην Τουρκική άσκηση, που είχε ως αντικειμενικό σκόπο (ΑΝΣΚ) την απόβαση σε Ελληνικά Νησιά

Αλήθεια σε πόσα ΜΜΕ το είδατε ή το ακούσατε; Προσέξτε:

Η άσκηση “EFES 2022” με σενάριο την “απόβαση και κατάληψη νησιού”, εκεί απ’ όπου ο Ερντογάν μάς είπε ότι “δεν αστειεύεται” κι ο εκπρόσωπός του έστειλε στην Ελλάδα το μήνυμα «μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ…»,

διεξήχθη με τη συμμετοχή 37 χωρών, με πρωταγωνιστές τις ΗΠΑ (συμμετείχαν με αποβατικό και μονάδα πεζοναυτών – φωτο 1), τη Γαλλία (συμμετείχαν με μονάδα αλεξιπτωτιστών – φωτό 2) και δυνάμεις της Ιταλίας.

Ο,τι είπε ο Ερντογάν, δε, το είπε ενώπιον των στρατιωτικών επιτελείων των ΝΑΤΟικών “συμμάχων” Αμερικάνων, ενώπιον και των ΝΑΤΟικών και των Ευρωενωσιακών “εταίρων” Γάλλων και Ιταλών. Ποιο είναι το συμπέρασμα;

Μα ότι τα εγχώρια ΝΑΤΟτσιράκια, οι εγχώριοι Αμερικανοτσολιάδες και οι ντόπιοι ελληνόφωνοι βρυξελλόψυχοι θα συνεχίσουν να μιλούν για “ΝΑΤΟ/ΕΕ – ασφάλεια” για την Ελλάδα.

Σε κάτι τέτοιους ήταν που ο Παπαφλέσσας απευθυνόταν στον καιρό του, περιγράφοντάς τους έτσι: “Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας”.

ΠΗΓΗ ΝΕΤΑΚΙΑΣ

Αποσύρονται οπλικά συστήματα από νησιά την ώρα που η Αγκυρα απαιτεί την αποστρατικοποίησή τους;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2018 (απομαγνητοφώνηση)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ