Reading Time: 3 minutes

ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΑΝΟΙΞΗ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ (ΜΕΡΟΣ Β’)

ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΑΝΟΙΞΗ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ (ΜΕΡΟΣ Β')
ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΑΝΟΙΞΗ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ (ΜΕΡΟΣ Β’)

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΕΝΔΡΩΔΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΛΓΑ. ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣH. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ. ΛΥΣΕΙΣ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΤΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199 ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΓΡΟΤΗ ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΙΟ ΣΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

 

5.1.    Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2.    Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .

5.3.    Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4.    Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5.    Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6.    Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7.    Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8.    Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Σο ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9.    Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ