Reading Time: 3 minutes

ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑ – ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑ - ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑ – ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣΗ Πρέσβυς της Ιταλίας κυρία Falcinelli από την πλευρά της δήλωσε ότι με την κίνηση εξαγοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποδεικνύεται ‘για άλλη μια φορά’ ότι η ελληνική αγορά προσφέρει μεγάλες δυνατότητες στις ιταλικές επιχειρήσεις. Κύριο μέλημα του Έλληνα πολίτη όμως ΔΕΝ είναι να κάνει δωρεά στην Ιταλική αγορά. Διότι δωρεά πράξαμε, όταν τους τη χαρίσαμε με μόνο 45 εκ. και με επιδότηση 750 εκατομμύρια ευρώ για 15 χρόνια! Ας θυμηθούμε πως ο Ο.Σ.Ε., μαζί με όλες τις θυγατρικές του, απασχολούσε 12.000 -και πλέον- υπαλλήλους. Σήμερα, Ο.Σ.Ε. και ΤΡΑΙΝΟΣΕ απασχολούν συνολικά 2.000 υπαλλήλους, ενώ ο Ο.Σ.Ε. μόνος του απασχολεί 800. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτήν την πώληση, αποτέλεσμα και ενέργεια από κοινού – όπως δείχνει η ιστορία, όλων των πολιτικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ; Η Υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, με την Ελλήνων Συνέλευσις Δάφνη Καγιά, στην εκπομπή του ΑΡΓΩ WEB TV “Ο,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ” με τον Γιώργο Τσαταλμπασίδη, αναλύει τον βαθμό απαιτούμενης ασφάλειας των οχημάτων, την νομοθεσία, την τοποθέτηση της Ρ.Α.Σ., την επικινδυνότητα στην Ελλάδα. Ο σημερινός πολίτης που βιώνει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, πολιτικές, οικονομικές, υγείας, τί μπορεί να περιμένει και από πού μπορεί να αντλήσει δύναμη όταν δεν έχει τον έλεγχο της ζωής του και της χώρας του, αν όχι από την ένωση του; E-MAIL: dafnekagia@gmail.com, ΚΙΝ. 6975890590 Ε.ΣΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2, ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 39 ΤΗΛ. 2314310159 (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ)

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.