Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εξαγνισμός του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με την επαναφορά του πράσινου Ήλιου

Εξαγνισμός του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με την επαναφορά του πράσινου Ήλιου
Εξαγνισμός του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με την επαναφορά του πράσινου Ήλιου



ARVE

Το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ  πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 20 έως 22 Μαΐου. Το ΚΙΝΑΛ γίνεται ξανά  ΠΑΣΟΚ και θα ανατείλει πάλι ο πράσινος Ήλιος.

Το ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ  θέλει «να κτίσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και τις νέες γενιές της πατρίδας μας», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Ανδρουλάκης.

Οι παλαιότερες γενιές δεν θα ξεχάσουν  με ποιόν τρόπο  εξαπατήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, ούτε ποιος υπέγραψε την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας, ούτε ποιος εξόντωσε οικονομικά και φυσικά όλους τους έλληνες δημιουργώντας στρατιές ανέργων, πτωχευμένων και απολυμένων, αλλά ούτε ποιος οδήγησε χιλιάδες κόσμο στην αυτοκτονία. Παρών στο συνέδριο του κόμματος ήταν όλα τα κομματικά στελέχη που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τις μεγαλύτερες προδοσίες του Ελληνικού Έθνους.

Παρών ο κ. Κώστας Σημίτης, που επί πρωθυπουργίας του παραδόθηκε η οικονομία της Ελλάδος στα χέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την κατάργηση του Εθνικού νομίσματος και την είσοδό μας στο ευρώ. Σημίτης ήταν αυτός που ευχαρίστησε τους Αμερικάνους για την επέμβασή τους στα Ίμια κάνοντας πλάτες σε εταιρείες φούσκες στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών για να  κλέψουν τις οικονομίες των Ελλήνων.

Παρών ήταν και ο Ευάγγελος Βενιζέλος που ξέχασε την λίστα Lagard  στο συρτάρι, εφάρμοσε προσωρινά για δύο χρόνια το χαράτσι σε όλα τα ακίνητα που ακόμα  πληρώνουμε, εισηγήθηκε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και απειλούσε τους μάρτυρες για το σκάνδαλο Novartis. Παρών και ο Γεώργιος Παπανδρέου που επί πρωθυπουργίας του ανακοίνωσε την επιτήρηση της Ελλάδος από την Τρόικα και το Δ.Ν.Τ., παρουσιάζοντας με τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ αυξημένο το Δημόσιο χρέος και οδήγησε χιλιάδες Έλληνες σε απόγνωση, οικονομική καταστροφή και αυτοκτονίες.

Τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ  και οι αυλικοί τους αποφάσισαν να ανατείλουν και πάλι τον Πράσινο Ήλιο του ΠΑΣΟΚ ως ύστατη απόπειρα να τυφλώσουν την Δικαιοσύνη, για  να μην ερευνήσει τα δεκάδες σκάνδαλα και χρέος 115 εκ. Ευρώ  που κρύβουν από πίσω για να μπουν εξαγνισμένοι και πάλι στον προεκλογικό αγώνα ζητώντας από τους Έλληνες την ψήφο τους ώστε να ξανακυβερνήσουν τον τόπο που ρήμαξαν.

ΠΗΓΗ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ