Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΠΩΔΗ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΛΔ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ