Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Απελπισμένες προσπάθειες Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ να περισώσουν τα προσχήματα

Απελπισμένες προσπάθειες Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ να περισώσουν τα προσχήματα
Απελπισμένες προσπάθειες Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ να περισώσουν τα προσχήματα



ARVE

Ενα καλοστημένο πολιτικό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα αποτέλεσε το συνέδριο του κόμματος αλλά η κατάληξη του με τις εσωκομματικές εκλογές αναδεικνύει την έλλειψη πολίτικης δυναμικής που επικρατεί στο εσωτερικό του.

Υποτιμώντας την νοημοσύνη των πολιτών και ξεπερνώντας τα όρια ανοχής , ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να σβήσει από την μνήμη των ελλήνων τον πρωθυπουργό Τσίπρα που υπέγραφε μνημόνια, κομμάτιαζε και ξεπουλούσε την Ελλάδα , που έβαζε δυσβάσταχτους φόρους και έπαιρνε απάνθρωπα μέτρα κάνοντας προεκλογικό αγώνα με συνθήματα που προέτρεπαν σε ανυπακοή απέναντι στο κράτος

Στην ομιλία του μέσα στο συνέδριο του κόμματος θέλησε να παρουσιάσει  το ΣΥΡΙΖΑ ως ένα άλλο κόμμα’’ και προκαλώντας ανέφερε ότι: “γίναμε σήμερα το μαζικότερο κόμμα ενεργών μελών στη χωρά μας κι ένα από τα πιο μαζικά κόμματα της αριστεράς σε ολόκληρη την Ευρώπη κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντική επιτυχία”, και πρόσθεσε ότι “γίναμε ένα κόμμα πιο μαζικό, λαϊκό, νεανικό, σύγχρονο και ριζοσπαστικό. Μα πάνω από όλα ένα κόμμα των μελών του”.

Φυσικά η ίδια η διαδικασία των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ξεκάθαρα ποια είναι τα μελή του ΣΥΡΙΖΑ όπου σε μια αγωνιώδη καμπάνια καλέστηκαν να ψηφίσουν, μετά από πληρωμή 2 ευρώ, τον έναν και μοναδικό υποψήφιο των εσωκομματικών εκλογών , Αλέξη Τσίπρα.

Κοινωνική και πολιτική έκπληξη αποτέλεσε η συστράτευση ενός τεράστιου ποσοστού από επύληδες να συμμετέχουν ως ψηφοφόροι για την ανάδειξη πρόεδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλάμε για μετανάστες, οι όποιοι τα τελευταία χρόνια εισήλθαν στην χωρα μας και κάποιοι φρόντισαν για δική τους κατανάλωση να τους δώσουν δικαίωμα ψήφου όχι μονο για την εκλογή Τσίπρα στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακόμα και στις εθνικές μας εκλογές!

Και αν τρόμαξε η εικόνα που αντικρίσαμε στο Σύνταγμα την πρωτοχρονιά του 2022 οπού πλήθος αλλοδαπών παρέκαμψαν τα μέτρα της πανδημίας για να γιορτάσουν, αυτό που αποκαλύφθηκε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποκτά άκρως επικίνδυνες διαστάσεις.

Πραγματικά είναι τρομακτικό για την δημοκρατία της χώρας όταν ένας πολιτικός αρχηγός και πρώην πρωθυπουργός χρησιμοποιεί όλο το μεταναστευτικό κύμα για να εδραιώσει την πολιτική του θέση.

Στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τον εξαγνισμό του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκαν τα αιτία του δήθεν άλυτου μεταναστευτικού… ενός τεράστιου πολιτικού θέματος που δημιουργήθηκε από τα ιδια τα κόμματα και σήμερα τους βλέπουμε να εκμεταλλεύονται ανθρώπινες ζωές ,επιστρατεύοντας τους  για να διαφυλάξουν την ανύπαρκτη  πολιτική τους δύναμη.

ΠΗΓΗ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ