Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αποκαλύπτονται τα παιχνίδια του Έλον Μάσκ

Αποκαλύπτονται τα παιχνίδια του Έλον Μάσκ
Αποκαλύπτονται τα παιχνίδια του Έλον Μάσκ



ARVE

Με έναν καταιγισμό πληροφοριών από όλα τα ΜΜΕ ο  Έλον Μασκ προβάλλεται ως ένας έξυπνος και επιτυχημένος επιχειρηματίας που «βαριέται» να μετρά τα δισεκατομμύρια του ενώ ο ίδιος αυτοπαρουσιάζεται ως ένας οραματιστής δισεκατομμυριούχους, δηλώνοντας ευθαρσώς ότι:  «Δεν έχω καν δικό μου σπίτι τώρα, κυριολεκτικά μένω στα σπίτια φίλων».

Πραγματικά είναι άξιο απορίας πως ο elon musk που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής από μητέρα Καναδή και πατέρα Λευκό Νοτιοαφρικανό, που έκανε ένα πέρασμα από αρκετά πανεπιστήμια προκειμένου να αποκτήσει πτυχίο στα οικονομικά και τη φυσική, να καταλήγει το 2022 με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία περίπου 273 δισεκατομμυρίων και να αναγορεύεται ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!!!

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός με την Tesla που παρά την φήμη της περί εταιρείας με περιβαλλοντική ευσυνειδησία δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει αναρίθμητες ποσότητες νικελίου για να κατασκευάσει τις μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκίνητων της. Να σημειώσουμε ότι το νικέλιο είναι μια ιδιαίτερα τοξική ουσία που καταλήγει κατά κανόνα στην θάλασσα.

Ο Μασκ δεν έμεινε όμως εκεί, ίδρυσε ή τον έβαλαν να ιδρύσει, τη SpaceX, μια εταιρεία κατασκευής αεροδιαστημικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαστημικών μεταφορών επιδιώκοντας να αποικίσει τον Άρη, κάτι που προκαλεί απέραντο γέλιο σε αυτούς που γνωρίζουν πως λειτουργεί το ηλιακό μας σύστημα.

Ακόμα εμπλέκεται με τη δορυφορική διαδικτυακή επιχείρηση Starlink  μέσω της οποίας ρίχνει στο διάστημα 1.500 δορυφόρους γεγονός που όπως λένε ανησύχησε ακόμα και την ίδια την ΝΑΣΑ που σίγουρα κρύβεται πίσω από αυτό το εγχείρημα.

Πως όμως  ο άνθρωπος αυτός πήρε άδεια  για 1500 δορυφόρους όταν το δικαίωμα χρήσης διαστημικού χώρου δίνεται μόνο σε κράτη ΚΑΙ εξασφαλίζεται μόνο μέσω της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών του ΟΗΕ; Ένα κράτος συνήθως  παίρνει άδεια να εκτοξεύσει μόνο ελάχιστους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους

Όμως ο κατά κόσμο πολυδιαφημιζόμενος επιχειρηματίας Έλον Μασκ κατάφερε να  εκτοξεύσει 1500. Εδώ σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω όταν  έχει  την αμέριστη παγκόσμια συγκάλυψη ΜΜΕ και κυβερνήσεων.

Τι θα τους κάνει ο Έλον Μασκ τόσους δορυφόρους; Ξοδεύτηκαν  τόσα δισεκατομμύρια για να έχουμε άπλα πιο γρήγορες τηλεπικοινωνίες;;; Μα αφού δεν χρειάζονται.

Είναι απλό να κατανοήσει ένας λογικός ανθρωπος ότι δώδεκα δορυφόροι γύρω από τη γή μπορούν να καλύψουν 100% τις ανάγκες μιας παγκόσμιας επικοινωνίας.

Αυτό που αποδεικνύεται είναι πως ο  δήθεν οραματιστής Έλον Μασκ  είναι τελικά ένα  εκτελεστικό όργανο , ένα μπροστινός  αυτών που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο πάνω στην ανθρώπινη φύση και να ρομποτοποιήσουν τον άνθρωπο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. Άλλωστε και ο ίδιος ο Μασκ αποκαλύπτει σε συνέντευξη του τις πραγματικές προθέσεις του.

ΠΗΓΗ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ