Reading Time: 3 minutes

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (ΜΕΡΟΣ Β’)

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (ΜΕΡΟΣ Β')
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (ΜΕΡΟΣ Β’)Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΟ 2010 ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΗΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΕΡΓΟ 1 ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ Η ΒΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΓΗΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΣΤΗΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010, 3 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ.ΕΝΩ ΕΚΡΕΜΟΥΣΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ. ΣΤΙΣ 24.6.2011 ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΠΕΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ , ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΚΣΚΑΦΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΜΙΚΡΗ Η ΤΙΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ,ΧΩΡΙΣ Η ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ.

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.