Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ – ΜΕΡΙΜΝΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ;

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ - ΜΕΡΙΜΝΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ;
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ – ΜΕΡΙΜΝΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ;Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Έως σήμερα, περιμένουμε από τους υπουργούς τουρισμού να αποδεχθούν, την ανάλυση της νομοθεσίας και του Συντάγματος, όπου καθιστά τους ΑΜΕΑ ως κοινωνική υπόθεση, που χρήζει παρέμβασης στις δομές και τις λειτουργίες που αρμόζουν στην αρμονική καθημερινή ζωή. Ακόμη όμως εξακολουθεί να γίνεται αντιληπτή ως μια ιατρική κατηγορία που χρήζει φιλανθρωπικής και όχι δικαιωματικής παρέμβασης. Εκτός από προσωπικότητες που αποτελούν εν δυνάμει καταναλωτές, είναι και φυσικά πρόσωπα που η δράση τους προσδιορίζεται δικαιωματικά από το σύνολο των διατάξεων που διέπουν την έννομη τάξη των Κρατών που εμπλέκονται στις τουριστικές δραστηριότητες. Εν τέλει, ο τουρισμός δεν αφορά μόνο οικονομικά ζητούμενα, αλλά ενεργούς πολίτες, με κοινωνική δράση. Επομένως, το σύνολο των αρχών που αναμένει μια κοινωνία να διέπουν τη λειτουργία της, οφείλει να εφαρμόζεται χωρίς εκπτώσεις και στον τουρισμό. Η Υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, με την Ελλήνων Συνέλευσις Δάφνη Καγιά, Στο ΑΡΓΩ WEB TV “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” με τον Ευάγγελο Ιορδανίδη, καλεί όλους τους ανθρώπους του τουρισμού, να συμμετέχουν, να ενωθούν, να γνωρίσουν την ιδανική Ελλήνων Πολιτεία, δομημένη με Αξίες, Αρχές και νόμους υπέρ του πολίτη. Ως εν δυνάμει υγιείς, επαγγελματίες, ιδιώτες, τουρίστες, φυσικά πρόσωπα.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.