ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (ΜΕΡΟΣ Α’)

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (ΜΕΡΟΣ Α')
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (ΜΕΡΟΣ Α’)

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΕ 2006/12/ΕΚ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΟΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧ.ΧΩΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΧΥΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: