Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ (ΜΕΡΟΣ 2ο)
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

Ο Ανδρέας Καμπέρης, υποψήφιος βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;” με τον Σωτήριο Τσόρη.

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.




ARVE

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.
2.0. Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:
2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.
2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.

2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.
3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.
4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.
5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.
6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.
7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.
8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΧΑΙΡΕΤΕ κ.κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΩΣ ΤΟ 4ο ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ THE CITY OF LONDON – OF VATICAN – OF WASINGTON D.C. KAI TO 4o THE CITY OF ATHENS, μας έχουν καταλάβει προ πολλοῦ, πρέπει να φύγουν από Αθήνα. Δῶστε προσοχή στήν ορθογραφία -συντακτικό διότι αλλάζει το νόημα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.