Reading Time: 3 minutes

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (ΜΕΡΟΣ Α’)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (ΜΕΡΟΣ Α')
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (ΜΕΡΟΣ Α’)Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΟ 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DEFKALION GREEN TECHNOLOGIES A.E ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ΝΙΚΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ SERGIO FOCCARDI KAI ANTREA ROSSI ΕΠΕΝΔΥΣΗ 400 ΕΚΑΤ€ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ KΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΙΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΟΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Η ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ΝΙΚΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΩΣ 300% ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΡΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.