Reading Time: 3 minutes

ΠΡΩΙΜΕΣ ΔΕΝΔΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΠΡΩΙΜΕΣ ΔΕΝΔΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
ΠΡΩΙΜΕΣ ΔΕΝΔΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΡΜΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΔΩΔΙΜΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.Η ΠΡΩΙΜΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΜΕΣ ΔΕΝΔΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ. ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

 

5.1.    Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2.    Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .

5.3.    Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4.    Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5.    Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6.    Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7.    Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8.    Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Σο ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9.    Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ