Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΠΟΣΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΠΟΣΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΠΟΣΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΕΡΛΙΤΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΑΓΩΓΕΑ ΜΑΓΝΗΣΙΤΗ ΣΤΗ ΓΗΡΑΙΑ ΉΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ) ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟΝΙΤΗ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 3% ΣΤΟ ΑΕΠ, ΕΝΩ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΕΣ), ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 5%- 10% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΖΗΤΗΣΗ, ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΥΚΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΖΗΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ Η ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 40%-50% ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΞΑΓΕΤΑΙ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.