ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ 260.000.000 € (ΜΕΡΟΣ B')
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ 260.000.000 € (ΜΕΡΟΣ B’)

Ο Φώτης Μιχαλακόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΕΛΛΗΝ ΕΝ-ΘΥΜΗΣΟΥ” με τον Παντελή Ζάκο.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ C4I ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»

Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/11/2020 ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ 18 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ 7 ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SAIC

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ C4I ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ SIEMENS ΑΦΗΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΠΑΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΑΤΗ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΛΟΓΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΡΡΙΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ι. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.
2.0. Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:
2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.
2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.

2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.
3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.
4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.
5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.
6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.
7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.
8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
OTAN KATANTAΣ ΤΟΣΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ) ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ Ο "ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ" ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΙΕΣΥΡΕ την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ! Οι Financial Times μας καταγγέλλουν ότι νόμος της ΝΔ είνα...
Καταρρέει το αφήγημα της πράσινης ανάπτυξης
Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ ΜΕΡΟΣ Δ O ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ
Ζωή Γεωργαντά: «Ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία σε βάρος της Ελλάδος…Ήταν ταυτόχρ...
Φωτιά στο Μάτι: Το ηχητικό ντοκουμέντο της συγκάλυψης
Εξαρθρώθηκε από την αστυνομία εγκληματική οργάνωση, Δεκάδες γιατροί σε κύκλωμα με ψευδείς βεβαιώσεις...
Διώξεις σε 230 γιατρούς για μίζες 5 εκατ. από τη Novartis
ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)... ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;; - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Οι άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι Πρωταθλητές μας