Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ, ΝΟΜΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 722.138.890,98 ΕΥΡΩ . ΣΤΗΣ 12.1.2022 ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2005. ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΟΠΗΝ ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 80.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΩΡΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 1 040 000 ΕΥΡΩ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.