ΑΦΑΣΙΑ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ
ΑΦΑΣΙΑ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

Η Ελένη Νιάρχου, υποψήφια βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΔΙΑ .. ΔΡΑΣΕΙΣ” με τον Νικόλαο Χατζόπουλο.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΕΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΕΣ Ή ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ “ΙΔΕΑ”, ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ.

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Η “ΑΦΑΣΙΑ”, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ BRUCE WILLIS ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ;

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.