ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ
ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ

 

 

ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ  ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ  ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ !!
ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 
ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 
ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ  !!
ΕΥΛΟΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ  ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ …
 
ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.” ,
ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ, Ο (KN 5351 /1932) ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ Ο  
3028/2002-ΦΕΚ Α-153/28-06-2002 ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ Κ. ΣΙΜΙΤΗ !
 
Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 1062 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΝΩΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 3000 Π.Κ.Χ. ΕΩΣ ΤΟΝ 3ο ΑΙ. Μ.Κ.Χ., ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !!
 
ΤΟ ΠΏΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΡΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1993 ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ !
 
ΤΟ ΠΑΣΟΚ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟ 1993,  ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΞΟΔΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑΦΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕΣΣΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΕΣΚΑΦΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ 1979-1980.  
 
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ  ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΑΦΟ ΣΥΛΗΜΕΝΟ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗ ! ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ, ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥΣ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ !!! 
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
TΗΛ. 6932729297
youtube:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
“Ε.ΣΥ.” :https://esy-
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ “E.ΣΥ” :https://esy-
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :