Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ ΛΙΓΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ ΛΙΓΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ ΛΙΓΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΘΩΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΈΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΛΕΚΌΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΤΤΕΡΩΝ ΡΟΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΈΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟ 2021 ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ 4.7 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΡΩΣΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΑΥΤΩΝ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.