Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ, ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ
Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ, ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ

Ο Χριστόφορος Θέμελης, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ” με τον Κωνσταντίνο Φραγκόπουλο.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1918 ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 1370, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ (Α.Π.) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ Α.Π., ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Α.Π. ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΥΑΡΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΘΩΝΑ.

ΤΟ 1984 ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.




ARVE

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ