Reading Time: 3 minutes

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΨΗ

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΨΗ
Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΨΗΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΣΟΥΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΟΡΘΉ ΒΑΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ. ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.