Reading Time: 2 minutes
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Ο Βασίλειος Καρκαλάτος, υποψήφιος βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ” με την Ελένη Μπακιρτζή.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (ΦΕΚ Α 262/2014 ΣΕΛ. 8039-8042) ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ.

ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.