Reading Time: 3 minutes

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΗΤΗΣΗ, ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ. «Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΠ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ», ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΩΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ «ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΧΑΜΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ», ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ: «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ». ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ 87% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 42% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ). ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΒΕ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΘΕΤΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ,ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.